Párkapcsolatban élő lányok, ti mire/kire hivatkoztok a próbálkozók elutasításakor?
Kérdező: az okfejtéssel szerintem megadtad magadnak a választ, de számomra hihetetlen, hogy még mindig nem érted.
Ha a csaj azt mondaná, hogy "amúgy bejönnél nekem, de van barátom", akkor rányomulnál? Elég szánalmas lenne!
Mert a csokis példád is ezt sugallja: ha az orvosom eltiltott, mert mondjuk súlyos allergiás reakcióim lennének a csokitól, akkor hiába szeretem a csokit, nem akarom vállalni a kellemetlen következményeket!
Ez van a mostani szituációban is szerintem: simán lehet, hogy amúgy bejönnél neki, de van egy biztos kapcsolata, amiben jól érzi magát, nem akarja kockára tenni egy totál bizonytalan szimpátia kedvéért. Szerintem mindenki, aki hosszú párkapcsolatban volt, megtapasztalta már, hogy mindig van jobb, szebb, de ha mindig váltanánk, ha valaki megtetszik, akkor soha nem lenne egy stabil kapcsolatunk sem! Az emberek nem kezdenek el randizgatni a párkapcsolatuk mellett, csak mert valaki szimpatikus! Ezt vedd tudomásul. Szerintem a válasza egyértelműen azt sugallta, hogy amúgy bejönnél neki, DE van kapcsolata, és nem szándékozik veled beszélgetésnél többe bonyolódni. Építse az önbizalmad az eset, de keress egy független csajt, ne mássz bele más párkapcsolatába!
(Eleve gondolj bele: akarnál olyan lánnyal párkapcsolatot, aki az első szembejövő szimpatikus idegennel randizgatni kezd? Mert ha a barátjával megteszi, akkor veled is megtenné!)
Utolsó: szerintem van, amikor bizonytalanságból utasítja el valaki a közeledést (nem egóból), de akkor sem "van barátom" szöveggel.
Szerintem itt tök egyértelmű, ha csak lerázó duma lenne a "van barátom", akkor a beszélgetést sem ajánlotta volna fel. Nekem elég egyértelmű, hogy amúgy szimpatikus a kérdező, de a kapcsolatát nem kockáztatná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!