Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan lány aki benne...

Van itt olyan lány aki benne lenne egy esti közös imádkozásban?

Figyelt kérdés

Esetleg egy közös vasárnapi misében? Bár az már nagyon extra lenne, megelégszem egy közös imával is.

A kérdés teljesen komoly. Kérem senki ne kezdjen el Istenkáromlásba. Köszönöm. Mindenkiért imádkozni fogok ma este.

2015. ápr. 3. 21:32
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Elmondtuk az imát közösen egy lánnyal. Köszön ezúton is, hogy velem imádkozott érettünk.

Ne felejtsétek el a Húsvét Jézusról szól, és nem a féktelen alkoholfogyasztástól. Ő alkohol nélkül is kibírta a fájdalmat.

2015. ápr. 3. 22:00
 22/23 anonim ***** válasza:
Nagypénteken ilyen kommentek? Hát van normális eszetek? Hol éltek ti? Kik neveltek benneteket? Szégyen, milyen világtalan, életképtelen emberek vannak. Szánalom.
2015. ápr. 3. 22:11
 23/23 anonim ***** válasza:

Sose tudom megérteni, miért nem lehet húsvétkor békésen meglenni egymás mellett - a kérdező komolyan gondolja, igaz hogy egy picit eltúlozza - de mégis, annyi a rosszindulatú ember hogy az már hihetetlen.

És most lehet nekem is káromkodni, szidkozódni, ha nem vagy vallásos akkor ne válaszolj. Pofon egyszerű. Kérdező! Bár nem vagyok lány, mégis gondolatban veled imádkozok:D

2015. ápr. 3. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!