Keresel magadnak mostanában párt?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért, ha nem, miért?
Korod és nemed írd le :)
2015. ápr. 3. 19:38
1/21 anonim válasza:
Igen mert magányosnak érzem magam 20/f
3/21 anonim válasza:
nem, mert még mindig nagyon szomorú vagyok a 2 évvel ezelőtti szakítás miatt (f)
4/21 anonim válasza:
keresnék, ha lenne esélyem bárkinél is...
6/21 anonim válasza:
Igen, mert már jó lenne, és nem akarok már megint 3x többet dolgozni nyáron , hogy lekössem magam.
7/21 anonim válasza:
Nem, mert a fiúk nem szeretik az intelligens nőket én meg senki kedvéért nem fogom eljátszani a csendes buta kis naiv libát és inkább önmagam maradok. 24L
8/21 anonim válasza:
Csak egy kedves netes lany baratot akarok... 28/f
9/21 anonim válasza:
Ó folyamatosan, van 3 lehetséges jelölt persze esély az csekély, de végre lassan vége a munkának és lépek haza, szóval ma már nem keresek senkit.
És engem se keressen senki :)
30/f
10/21 anonim válasza:
Igen és azért, hogy legyen kit ölelni csókolni, hogy hozzá tudjak bújni, belebújni.
24F Sopron
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!