Milyennek ítélitek meg a tengert Bulgáriában? Pl: part homokos, vagy kavicsos, esetleg köves? Víz tiszta? Balaton-színű, vagy inkább görög-török-tenger-színű-e? Persze attól kérdezném, aki mostanában járt ott! :-) /Nessebar? /
Hát, 1977-ben Várnában még gyönyörű homokos volt a part, és tiszta a víz. Remek volt...
:D
Bulgaria - Sunny Beach
http://www.youtube.com/watch?v=hYWtZGglAuQ
Victoria palace hotel-sunny beach-bulgaria 2008
A tengerpart általában homokos, ilyen szempontból klassz.
Kétszer voltam a bolgár tengerparton és hatszor az Adrián.
Az Adria sokkal tisztább, higiénikusabb, én személy szerint a nagy hullámokat hiányolom belőle, ami szeles időben a bolgároknál elő-előfordul és nem mindenki szereti. Hullámzáskor a sziklák is veszélyesek.
A Fekete-tengerben eléggé elszaporodtak a kis csípős medúzák is, van ellene egy-két patikai cucc, ami semmit sem ér (a vizelet jól közömbösíti).
Én 207-ben voltam ott, Nessebarban
csak jót tudok róla mondani, bár a viz annyira nem tiszta, de én oda nem mertem bemenni a sok medúzától, és homokos. Viszont a sétálóutcák nagyon szépek :)
előző vok
bocsi 2007-ben VOLTAM OTT:D
2008-ban voltam ott nagyon sz@r volt!
A part homokos volt, de tele volt szeméttel, és medúzákkal :@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!