Van itt olyan lány aki benne lenne egy esti közös imádkozásban?
Figyelt kérdés
Esetleg egy közös vasárnapi misében? Bár az már nagyon extra lenne, megelégszem egy közös imával is.
A kérdés teljesen komoly. Kérem senki ne kezdjen el Istenkáromlásba. Köszönöm. Mindenkiért imádkozni fogok ma este.
2015. ápr. 3. 21:32
1/23 anonim válasza:
Értem ne imádkozz, eladtam a lelkem a sátánnak. Fordított keresztek vannak a falamon, én már az ő szolgája vagyok!
3/23 anonim válasza:
Én pedig a Sátán vagyok, az első válaszoló lelke kiadó, 15 000 HUF / óra.
4/23 anonim válasza:
# 2 jaaaj zöldet akartam, de kék lett
5/23 anonim válasza:
Oh de szemetek vagytok!
Most miért kell a szegény értelmileg visszamaradott embereket bántani, akik "hívőnek" nevezik magukat? Ők is élhetnek teljes életet!
6/23 A kérdező kommentje:
Isten Titeket is szeret!
2015. ápr. 3. 21:37
7/23 anonim válasza:
15 ezerér én nem egy órát, hanem konkrétan egy egész napot végigimádkozok bárkivel.
9/23 anonim válasza:
Nem szeret és nem létezik. Nem hagyná, hogy szenvedjek! Abban az esetben, ha valóban létezik, és nem tesz értem semmit, akkor a qrva annyát!
10/23 anonim válasza:
4#
Ne röhögtess már! Szerinted egy gyakoris srác lelke ér annyit?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!