Lányok, miért raktok egy fiút barátzónába?
Köszi, ez igazán szívet melengető. Nem barátkozhatok férfiakkal, mert úgyis csak dugni akarnak (ez tök gáz rátok nézve. :) )
Egyébként pedig: nem mi rakunk titeket a barát-zónába (és nem értem, miért olyan szörnyűséges dolog a barátság), hanem ti barátnő/dugnám-zónáztok be minket.
"Lányok, miért raktok egy fiút barátzónába?"
-- >
ugyan azért mint egy lányt.
ha nem akarok egy fiútól többet, de kedvelem, akkor csak barát
nem értem ez miért olyan rossz, egy lány is lehet jó barát, nem csak egy fiú
és nem hiszem el, hogy a fiúk mindig többet akarnának
jó, velem is volt már hogy emiatt lett vége (pedig az elején még tisztáztuk is, hogy ez csak barátság, nem lesz több és ő mondta, hogy neki jó)
de azért nem lehet mindig igaz
és ha a fiúnak van már barátnője? főleg ha komoly?
Szerintem ez a "barátzóna" akkora h*lyeség... van barátság és van szerelem/vonzalom, és pont; nem tudom minek kell mindig "zónázgatni", no de mindegy.
Ami a kérdést illeti... egy fiút én akkor tekintek barátnak, amikor jól kijövök vele, jófejnek tartom, lehet vele beszélgetni, h*lyülni, csak épp nem érzek vonzalmat iránta. Tehát nem tudnám elképzelni a testi kontaktust, meg a párkapcsolatot. Azt meg sajnos én is észrevettem, hogy amikor kedves vagyok, akkor azt félreértelmezik a fiúk... pedig én nem "szívatásból" csinálom, nem akarom elcsavarni senkinek a fejét, ha nem akarok tőle semmit, csak egyszerűen eleve mosolygós, kedves természetű vagyok, ami ebben a helyzetben néha előnytelen is tud lenni.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!