Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miert. Mindig olyanoknak...

Miert. Mindig olyanoknak jovok be aki nekem nem tetszik?

Figyelt kérdés
a suliban mar sokan vallottak nekem szerelmet ugyhogy nem vagyok tul csunya lany. De az olyan fiuk akik nekem szimpik ram se hederitenek. Miert van ez??

2015. márc. 31. 22:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert sajt. Sokan vannak ezzel így.
2015. márc. 31. 22:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Mert nem vagy elég szép a helyes srácoknak.:)
2015. márc. 31. 22:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Beszarás, ugyan ez a helyzet velem is, csak én fiú vagyok, és inkább átlag alattinak tartom magam(külsőre).
2015. márc. 31. 22:43
 4/5 To7ka ***** válasza:
A srácok akik szerelmet vallanak Neked, pont ugyanúgy éreznek. És vannak lányok, akik azokat a srácokat akarják, de konkrétan miattad nem kaphatják meg (épp). Értékeld újra az önképed, simán előfordulhat, hogy kevésbé nagydumás és menő csávókban is találsz valamit, ami igazán megfog, és boldog lehetsz velük. Jah és természetesen van nálad (még) jobb lány, aki meg azoknak a srácoknak kell. Ördögi kör, ha mindenki jobbat akar, mint amilyen :)
2015. márc. 31. 22:45
 5/5 A kérdező kommentje:
koszonom szepen! pont az ilyen meno csavoknak jovok be nem tom miert mert nem vok olyan szep! a normalis aranyos sracok meg nem foglalkoznak velem:( !
2015. ápr. 1. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!