Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetszik egy nő, egyszer...

Tetszik egy nő, egyszer láttuk egymást, neten beszélgetünk, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Mennyire nyomulás ha kérdezem őt mindenről vagy épp mesélek magamról illetve különféle sztorikat?
2015. márc. 31. 17:57
 1/4 anonim ***** válasza:

kezdettnek írj rá: "Szia rég beszéltünk, gondoltam rád írok, mizujs? hogy telt a napod?" erre rákérdez arra, h neked milyen volt, te meg mondj valami értelmeset és érdekfeszítőt.

remélem tudtam segíteni :)

2015. márc. 31. 18:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Pár jó tanács hogy ne ijeszd el:

Ahányszor bejelentkezik fészen ne írj rá mindig!

Ne írj neki oldalakat és ne bökdösd!

Ne kommenteld minden kiírását,képét!

Elég ha csak heti 1-2 alkalommal írnál rá.

De akkor is keveset de minőségit.

A képeit lájkolgathatod.

Ekkor néha-néha írhatsz kedves megjegyzést is.

Ha a beszélgetésben állandóan a ''ja,aha,értem,, szavakat használja akkor un.

Írd meg neki ha van kedve veled beszélgetni bármikor rád írhat.

Ha ő mondjuk egyszer sem ír rád vagy nem lájkolja a képed,állapotod az igen csak aggasztó.

A legjobb az lenne ha elhívnád fészen egy "találkozóra,,.Pl. Megírhatnád neki hogy ez meg ez a kedvenc filmed és most adják a moziban és te szeretnél elmenni de nincs kivel és nem -e menne el veled. :)

Vagy hasonló.

20/L

2015. márc. 31. 18:17
 3/4 A kérdező kommentje:

Igazából péntek óta beszélünk komolyabban, 1-2 képemet lájkolta már. Nem vagyok nagy sztori mester. :)

Egyébként köszönöm a válaszokat. :) Rendesek vagytok.

2015. márc. 31. 19:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Egyébként kicsit nyersebbnek látom őt, szeret viccelődni, de én nem vagyok nagy mestere, de lehet csak ráizgulok.
2015. márc. 31. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!