Szerintetek? 14/L (alkohol, fiu barat aki tetszik)
Figyelt kérdés
Par nap mulva 14 leszek es jon a falu nap.. Van egy barati tarsasgunk mindig igy vagyunk..van koztuk egy fiu akivel jobba vagyok es hat o ugy ismert meg engem hogy huha milyen meno es bevallalos csaj vagyok, na hat ebbol mar azota semmi se igaz mert meg valtoztam. Meg olyan 3-4 honapja meg beszeltuk hogx akkor egyutt megyunk..nekem tetszik ez a fiu, o "le akarja inni magat" mondta nekem..akkor en ebbe bele is egyeztem(ami egy oltari nagy hulyeseg volt). Engem nem reg meg akart olni az apukam mert o regen nagyon sok alkoholt fogyasztott es nehezen de sikerult le szoknia es eros gyogyszereket szed meg ilyenek...mar javult az alapota. En nem akarok inni..es azt sem szeretnem hogy az a fiu igyon.. Hisz 13 eves, hat hova inna meg?!.. Na ezt hogy mondjam meg? Nem fog ezert massal menni inkabb?:/2015. márc. 31. 21:39
2/6 anonim válasza:
Dehogynem, de most vagy csinálsz egy baromságot, ami miatt később sokkal rosszabb lesz a viszonyod pl apukáddal, vagy pedig megmondod ezt a srácnak bár ő úgyse fogja értékelni... Amit meg nem akarsz, olyat nem csinál. Pont.
3/6 Javala válasza:
Szia, szerintem csak szimplán annyit mondj hogy fáj.egy kicsit a hasad es nem akarsz ráinni. Ha rendes fiu akkor el kell hogy nézze.
4/6 anonim válasza:
Mondd, hogy nem akarsz inni, és kész.
5/6 anonim válasza:
Ha lenne folyékony helyesírási szótár megitatnám veled.
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom az ertelmes valaszokat!:)
Utolsonak uzenem: sajnalom a hibakat, telefonrol nem a legkonnyebb irni!
2015. ápr. 1. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!