Megaláznátok valakit csak azért mert nem tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Például durván leoltanátok egy érzékeny srácot vagy lányt és mondjuk öngyilkos lenne. Lenne bűntudatotok, vagy aki hülye az haljon meg alapon le is zárnátok magatokban a dolgot?2015. márc. 30. 22:40
1/9 anonim válasza:
Természetesen, sőt még közröhej tárgyává is tenném egy Youtube videóban majd miután eltemették, a sírján dugnék jó testű ribikkel csak úgy poénból. Végezetül rászarnánk a sírra mert törődöm a virágokkal ugye.
2/9 anonim válasza:
A beképzelt csajokat imádom megalázni.
Jó érzés mikor te kerülsz nyeregbe és csak röhögsz rajta:)
3/9 anonim válasza:
Hát, csak akkor, ha ő is szeretné, ugyanis ez a fétisem.
4/9 opened paradise válasza:
Nem. Én is voltam kövér (bár tőlem féltek a pofám miatt) úgyhogy át tudnám érezni. Alapjáraton se vagyok olyan.
5/9 anonim válasza:
Nem.
De ha valaki emiatt ongyilkos lenne, nem feltetlen tudnam sajnalni. Vannak sokkal rosszabb dolgok is a vilagon.
Ettol fuggetlenul, nem elvezetes vagy normalis masokat megalazni, semmi ertelme, plane ilyesmi miatt.
6/9 anonim válasza:
Ha valaha ilyen helyzetbe kerülnék (ami nem valószínű, mert egy nős sem lehet annyira hülye vagy kétségbeesett, hogy velem kezdjen :D), egész biztos nem akarnám megbántani a másikat, de sajnos nem vehető biztosra, hogy zavaromban, mintegy "ügyetlenségből" nem úgy reagálnám-e le a dolgot, ami esetleg rosszul esik neki, még ha ez nem is célom. És természetesen rosszul érezném magam, hogy megbántottam valakit, aki kedves volt velem és bocsánatot is kérnék miatta. Ezután - mivel nem volt bennem rossz szándék és valószínűleg megtettem, amit lehetett, hogy rendbe hozzam - már nem hiszem, hogy tovább rágnám magam a dolog miatt. Ha valaki miattam lenne öngyilkos? Hát nem tudom, bele sem akarok gondolni, hogy mit éreznék, de valószínűleg egy jó ideig elkerülnék minden embert, nehogy még egyszer ennyire megbántsak valakit. Bár jobban belegondolva, az ismerősi köröm beszámítható, felnőtt, felelősségteljes emberekből áll, akikkel kiegyensúlyozott kapcsolatban vagyok, így ugyan úgy kizártnak tartom, hogy bármelyikük is öngyilkos legyen énmiattam, mint fordítva. Ha pedig egy kvázi idegen alakítana ki felém egy olyan erős, egyoldalú kötődést, hogy a visszautasításom ilyesmire vigye, ott már fennáll valamiféle lelki vagy elmezavar (alapos) gyanúja, ami pedig már kétségessé teszi a felelősségemet. De ettől függetlenül még biztos szarul érintene és sokáig agyalnék, hogy mit csinálhattam volna másképp.
7/9 anonim válasza:
#1: GG Allin (ha mond valamit a név) sírját is rendszeresen össze szokták szarni-hugyozni. :D
9/9 anonim válasza:
Van annyi önértékelésem, hogy ne más megalázásából kellene azt felépíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!