Lányok! Ha discóba elmentek bulizni és tetszik egy férfi akkor meddig mentek el vele?
Figyelt kérdés
Pl. csók, tapi, szex. Ha szex akkor hol. Inkább nála vagy inkább nálatok?2015. márc. 31. 03:42
1/7 anonim válasza:
Hát én azt látom, hogy csók meg tapi simán van már aznap este, utána hogy buli után mit csinálnak, azt nem tudhatom, de nyilván van amelyik már a szájára is veszi a pasit.
2/7 anonim válasza:
A szexig mennek. Ha a pasi nem hajlandó, akkor azonnal keres másikat.
3/7 anonim válasza:
Szexig is simán elmennek. De csak azzal, akinek pénze van!
4/7 anonim válasza:
Ha ilyen történne ,hogy egy diszkóban megtetszik valaki (bár kétlem főleg mert van barátom és szeretetem a másik hogy nem vagyok a híve a diszkós ismerkedésnek ) akkor maximum megbeszélnék vele egy randit és ennyi tovább nem mennék. Nálam a csókkal is várni kell az illetőnek , A jelenlegi barátom is sokat várt rám minden tekintetben :)
6/7 anonim válasza:
Gondolom, a lakásáig. Tovább minek?
7/7 anonim válasza:
nem diszkó mert ilyen fo s helyekre nem járok
viszont a kocsma
na azt imádom
és szex ha jól néz ki és bókol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!