Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért írják magukról itt a...

Miért írják magukról itt a nők, hogy "csinos" vagy "csinosnak mondott" mikor a legnagyobb jóindulattal is csak általános kinézetűek?

Figyelt kérdés
Már a 12. lánnyal beszélgettem akik úgy tették fel a kérdést, hogy ők szépnek mondottak, stb. Aztán a képcsere után kiderült, hogy teljesen irreális a mércéjük. Egy igazán szép lány már rajta sem lenne a skálájukon.
2015. márc. 27. 22:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Megadtam a választ: az általad leírt nők más szempontok alapján mérik a saját szépségüket, mint te. Ez abból ered, hogy különböző emberek különbözőképp gondolkodnak, ami pedig determinált sajátossága a világnak, amiben élünk. Ennél közelebb nem fogsz jutni a válaszhoz, mert olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy a gravitáció miért vonzza a dolgokat, ahelyett, hogy taszítaná őket. Így működnek a dolgok, tovább boncolgatni ezen a szinten egyszerűen nem érdemes.

Ha a válasz megfogalmazása során mindenképp csak az általad megadott definíciókat szabad figyelembe vennem, akkor mondjuk, hogy a nők azért értékelik túl magukat, mert ostobák és nem tudják magukról, hogy ők igazából nem is olyan szépek, mint hiszik. Biztos hiányoztak arról az óráról közgazdaságtanon, ahol megtanítják őket kiszámolni a szépségüket, vagy nem tudom. Remélem ebben a formában már fel tudod dolgozni a gondolatmenetet, amit voltam olyan ostoba és a saját szellemi szintemen fejtettem ki a tiéd helyett :)

Nyugodtan tarts csak ostobának, nem hat meg a véleményed és az enyém sem jobb rólad. Sőt, ami azt illeti nem csak különösen korlátolt trollnak tartalak, aki azt gondolja, hogy pár középiskolás matekpéldával kiegészítve majd intelligensnek hat az arrogáns észosztása arról, hogy mit gondolhatnának a nők saját magukról, de veszélyes és kártékony emberi parazitának is, az olyan csúsztatások és ál-logikus okfejtések forrásának, amik nagy mértékben hozzájárulnak, hogy ebben a világban élni legnagyobb jóindulattal is ambivalens élmény. Olyasféle kártevő vagy, amiért nem lenne ugyan kár, de sajnos túl szapora, hogy érdemes legyen nekiállni az irtásának. Gondolom a véleményünk e tekintetben is eltér, de nem baj, ettől szép az élet :)

2015. márc. 28. 02:36
 22/25 anonim ***** válasza:

Mint ahogy a kettőtök véleménye is eltér, úgy az összes többi 6 milliárd emberé is, úgy mint a témák 99%-ban. És ide tartozik a "szépség" kérdése is.

Az élet nem számolások tömkelege. Nem tudhatod, hogy holnap mi történik, legfeljebb eldöntheted, hpgy te reggel elmösz a boltba, a munkahelyeden ez meg az lesz. De mi van akkor, ha boltból kifele elüt egy autó? Azt is ilyen szépen ki tudnád számolni?

Az, hogy egy embert is számokkal akarsz meghatározni, egyenesen felháborító, hiszen többmilliárdan vagyunk, egytől egyig egyediek. Egy smafu, teljesen tömeg számolàst ránk húzni értelmetlen.

Vannak férfiak, akik csak a teltebb lányokat preferálják, nekik az a szép. Valószínűleg egy ilyen lánynak ilyen barátai voltak, így számukra ő szép volt. Innen vehette, hogy szépnek mondott. Na már most, ezeknek a fêrfiaknak meg a vékony lányok a nem szépek.

Érted? Lehet, hogy te pont a modell alkatú szuperbombázókra buksz, nem biztos, hogy màsnak is ez van. Esetleg legfeljebb az àgyba jók nekik (spk embertől hallom)

Mindezekmellett, rendkívül alacsony intelligencia szinted lehet, hogy ennyire elzárkózol mások véleményének megértésétől, csupőn makacsul tartod magad hozzá, hogy de az úgy van, ahogyan te mondod.

2015. márc. 28. 10:20
 23/25 anonim ***** válasza:
Kérdező, én állítólag szép vagyok :) Ezt (is) mondták már rám, én meg elhittem nekik, mert őszintének tűnt a bók és jól is esett. Ha te mást mondanál se lőném főbe magam, mert egészséges önbizalmam van és nem küld a padlóra egy negatív vélemény. Természetesen elfogadom, sőt ha egy számomra fontos ember kritikát fogalmaz meg, megfontolom.
2015. márc. 28. 10:33
 24/25 A kérdező kommentje:

Nem mások véleményétől zárkózom el, csupán fölöslegesnek tartom ismételni magam. Minden amit el tudott mondani (a sértegetéseken kívül), azok már elhangzottak tőlem.

Az, hogy nem vagy képes elolvasni vagy értelmezni amit írtam, az már inkább téged jellemez.

Ha a sértéseidet megalapoznád, akkor sokkal meggyőzőbb lehetnél.

2015. márc. 28. 13:55
 25/25 anonim ***** válasza:

szóval szerinted egy akár ronda nő baj, hogy szépnek érzi magát? Jobb lenne szerinted, ha folyton depressziós lenne és utálná magát, ahelyett, hogy van önbizalma és csinosnak érzi magát? Mindezt azért, mert téged zavar, hogy a TE mércéd szerint ő ronda és nehogymá' azt merje állítani magáról, hogy szép...

Na mennymá a pitsába..

2015. márc. 28. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!