Ti is ilyennek látjátok a mai csinos jó nők átlagát?
Figyelt kérdés
Telefont nyomogatják, közben köldökzsinór fülükbe, külvilággal nem kommunikál. Halandó férfi ember nem tudja megközelíteni, ismerkedni nem akar csak a legjobb pasikkal, a többi pasival általában undok, semmi kedvesség, lenézik őket és kicsit beképzeltek.2015. márc. 18. 22:08
1/17 anonim válasza:
Teljesen helytálló észrevétel. Száz lányból 99-et meg se lehet közelíteni tulajdonképpen sehol sem.
2/17 anonim válasza:
Ha igaz amit leírtál akkor nem csak kicsit beképzeltek.
Vannak ilyenek is,de akik tényleg ilyenek azok kikérik maguknak a gyanúsítást,mert ők nem érzik magukat ilyennek.
3/17 zsici:D válasza:
Ha neked a csinos,jó nő=tucatr1banc
4/17 anonim válasza:
Én nem tudom.. Nem mentem még oda egyhez se.
5/17 anonim válasza:
Khm akkor mondjuk ne a jó csajokkal próbálkozz kedves hanem a normális átlagos csajoknál:) Probléma megoldva szívesen:D
6/17 anonim válasza:
Az ötösnek igaza van,a kicsit kevésbé tökéletes külsejű csajok rád várnak,de hiába.
7/17 anonim válasza:
#6: A kicsit kevésbé tökéletes külsejű csajok is minimum George Clooney-t várják, de hiába... :'(
8/17 anonim válasza:
#5, #6
Mindnen nő egoista, aljas, és k
Mivel jóval kevesebben vannak, mint a férfiak, a rondák is kelendőek.
9/17 Noydra válasza:
Külső továbbra sem egyenlő arányú a viselkedéssel.
10/17 anonim válasza:
Mintha a pasik nem ugyanezt csinálnák, hogy zenét hallgatnak a telefonon és közben nyomkodják azt. :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!