Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti is ilyennek látjátok a mai...

Ti is ilyennek látjátok a mai csinos jó nők átlagát?

Figyelt kérdés
Telefont nyomogatják, közben köldökzsinór fülükbe, külvilággal nem kommunikál. Halandó férfi ember nem tudja megközelíteni, ismerkedni nem akar csak a legjobb pasikkal, a többi pasival általában undok, semmi kedvesség, lenézik őket és kicsit beképzeltek.
2015. márc. 18. 22:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
8. Ez nem igaz kb egyforma a férfi női arány, ez egy tévhit, igaz hogy több fiú születik, de így is kb egyforma az arány
2015. márc. 18. 22:30
 12/17 SweetLady ***** válasza:
51%
Nekem az a halálom amikor az ápolatlan szétkent szerencsétlenségek elöl deszka hátul lécek a jó nők :) akik olyan személyiséggel vannak megáldva hogy inkább nekivered a fejed a falnak minthogy hallgasd őket
2015. márc. 18. 22:32
 13/17 anonim ***** válasza:
A férfiak nagyobb arányban születnek de hamarabb halnak:D
2015. márc. 18. 22:33
 14/17 anonim ***** válasza:

Ugye adja magát a kérdés: Mi a jó nő?

Szinten adja magát a kérdés: Baj-e, ha éppen nem akarnak valakivel beszélni, ismerkedni?

2015. márc. 18. 23:43
 15/17 anonim ***** válasza:

Én is elvileg csinos vagyok, és zenét szoktam hallgatni fülessel, és közben telefonról gyakorit olvasni (:D). Nem is szeretném, hogy megközelítsenek, mert van párom. Ha észreveszem, hogy valaki mosolyog, akkor visszamosolygok, aztán ennyi.

Nem kell mindenkibe belelátni, hogy biztos azért nem akar ismerkedni, mert beképzelt és válogat, lehet, hogy párja van (mint pl. nekem is ugye).

2015. márc. 18. 23:44
 16/17 anonim ***** válasza:

Semmit nem reagálnak a külvilágból.

Facebookoznak vadul a telefonjukon, és amikor megnézed, kivel, természetesen egy kb. vele egykorú hímnemű egyeddel.

Innentől kezdve el is megy a kedvem még a gondolattól is, hogy ismerkedjek vele.

2015. márc. 19. 01:28
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem így van. Igen, tényleg, lehet hogy nagyon sokan így vannak. De szerintem nem minden szép, jó lány így viselkedik. Lehet, hogy nagy az elvárás, de a "többi" pasival nem bunkó. Persze, mint mindenhol, vannak kivételek.:)
2015. márc. 25. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!