A csinos lanyok is meg szoktak probalni elcsabitani egy egy sracot vagy azt csak a kiehezett kevesebb figyelmet kapo nem tul szep hölgyek szoktak?
Általában az utca embere (visszajelzések alapján) nem tart csúnyának, elég sok figyelmet kapok, de ennek ellenére is, mikor úgy van akkor elcsábítom az aktuális érdeklődésem tárgyát. Próbálni nem szoktam. Én cselekszem.
Egy hasonló cselekedet nyomán jöttem össze a párommal. Működni szokott a dolog. És nem azért csábítottam el, mert figyelemhiányom volt vagy bármi. Azért csábítottam el, mert őt akartam :)
Bár kérdés, mit értesz csábítás alatt. Mindketten egyedülállók voltunk, és én odamentem hozzá, egész napos program alatt tudat alatt és tudatosan is igyekeztem megnyerni magamnak. Más lánytól nem csábítottam volna el (tudatosan), az biztos, vagy ha nekem lett volna barátom, akkor sem.
nem fogok szerenykedni, nagyon sok pasi kapar utanam.. sportos/izmos vagyok, viszomylag nagy , formas mellem van, fenekig ero fekete egyenes hajam es az arcom is szep... keves pasi mer odajonni, uh elenyeszo azoknak a flortoknek/"kapcsolatoknak" a szama, ahol csak ugy odajottek es ezt nem elozte meg semmifele jelezgetes, mosolygas, szemezes vagy egy "huncut" beszolas reszemrol... egy kezemen meg tudom szamolni...es nem keves hoditasom volt.
23L
Hát, akkor képzeld azt, hogy hazudok :D
Amúgy az valóban ritka, amit néha én csinálok, hogy direkt odamegy a pasihoz, és konkrétan megmondja, hogy én most ezt meg azt szeretném.
A nők legtöbbje, még amikor csábít is, kevésbé szembetűnő módszerekkel dolgozik. Testbeszéd, pillantások, kétértelmű szavak, stb, tulajdonképpen elérjük, hogy a pasi azt higgye, ő kezdett ki velünk, pedig amikor elkezdtük az egész folyamatot, ő gyakran még észre se vett minket.
Talán ezért nem láttál még ilyet. Bár a nők legtöbbje így próbálkozik, a pasik legtöbbje majdhogynem vak az ilyen jelzésekre, még ha a legegyértelműbbekről is van szó.
Igen. Biztos hazudok, hogy én szoktam.-.- Mi a fa-szom okom lenne rá ?-.-
De elég szánalmas vagy, hogy ENNYIRE nem hiszed el, ebből is látszik h egy nyomorék lúzer vagy, akire rá se néz egy nő se. ezért olyan hihetetlen neked. De kérdezz csak meg egy jó pasit. Tudna mesélni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!