Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Milyen ismerkedési tanácsot...

Milyen ismerkedési tanácsot adnátok egy visszafogottabb szórakozást kedvelő srácnak?

Figyelt kérdés

Egy 24 éves szegedi srác vagyok. Problémám, hogy nem tudom, hogy hol ismerkedhetnék hozzám való lányokkal. Szórakozó helyekre ritkán járok. Gondolom itt a kocsmákat és diszkókat, nem is az én világom, legfeljebb a kisebb baráti társasággal egy-egy jó kis beszélgetős estre. Az ott megismerhető lányok nagy valószínűséggel nem is hozzám valóak lennének (és én sem hozzájuk).

Igazából a nyugalmasabb szórakozás híve vagyok, mint a filmnézés és könyvolvasás. Néha-néha szeretek természetesen kimozdulni, de ezek sem olyan jellegű dolgok, ahol elsősorban ismerkedni lehetne. Nem gondolom hogy probléma lenne a személyiségemmel vagy a kinézetemmel, csak egyszerűen az életvitelemben nincs sok lehetőségem ismerkedni.

Szóval szeretném hallani kinek mi a véleménye, tapasztalata az ilyen esetekben és örömmel hallanék pár tanácsot.

2015. márc. 22. 19:41
 1/3 anonim ***** válasza:
ne fogja vissza magát.
2015. márc. 22. 19:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Pár éve voltam Szegeden 2 napot. Első nap odautazás és városnézés. Este kimentünk a Tisza partra. Másnap hazaindulás előtt városban császkálás.

Szóval van az a híd. A hídnak az egyik felén ott a város, a másik fele egy sima part. Mi egy nyári estén voltunk ott, és jó pár fiatalt lehetett ott még látni.

Olvass ott, és hátha összejön valami! :D

Üdv Szombathelyről!

2015. márc. 22. 19:50
 3/3 A kérdező kommentje:

Szokásom a szabadban olvasni, még ha nem is ez volt a célja. Ilyen szempontból eddig eredménytelen volt, de lehet csak nem olvastam elég intenzíven :) Mindenesetre folytatom :D

Köszönöm a tanácsot!

2015. márc. 22. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!