Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ki tartja még úgy, hogy akik...

Ki tartja még úgy, hogy akik panaszkodnak, hogy nem találnak párt maguknak, azokkal valami nagyon nagy baj van?

Figyelt kérdés
Nem tudom elhinni, hogy a mai világban valaki ne tudna ismerkedni ha kinyitja a szemét, fülét, száját. Annyi féle ember van, mindenki tud valakit találni, még a legrondábbak is. Csak ki kellene tekinteni a faluból..Én például nem tudok nem kapcsolatban lenni, mert mindig megrohamoztak a férfiak, nekem csak választanom kellett.

2015. márc. 17. 14:28
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Ilyennel lehet h gond van, de azért ne vegyél már mindent komolyan ezen az oldalon, az ilyeneket legtöbbször direkt írják, hogy hergeljék a népet.

Amúgy meg nem kell ennyit másokkal foglalkozni :)

Minek?

Csak akkor érné meg,. hogy ezzel foglalkozol ha próbálnál tenni ellene valamit de mivel ugysem fogsz így jobb ha nem is foglalkozol vele szerintem. Nemde? :)

2015. márc. 17. 15:13
 22/27 anonim ***** válasza:
50%
28 éves nő létedre nem tűnsz túl intelligensnek és ezt ne vegyed sértésnek, nem szeretnék veszekedni.Abban egyetértek, hogy azok, akik panaszkodnak és nem találnak párt, azokkal valami baj van, DE ez nem azt jelenti, hogy a nőkkel nincsen baj, csak mert 4 privát üzenetet kapnak 1 kérdés után, stb...Mivel nálatok van az összes p!na, ezért nektek "könnyebb" (IDÉZŐJEL) dolgotok van, mivel odamennek hozzátok ismerkedni és van egy pár ember, akik közül tudtok választani, DE épp ezért a pár ember közül 1 ember jut nőhöz, így a többi csalódik és ha ezt nem tudja feldolgozni, vagy csak nehezebben megy neki, akkor következő alkalommal már nem mer ugyan úgy nyitni a másik nem felé és sok-sok csalódás azért sebeket hagyhat rajta, ami miatt később nem mernek majd ismerkedni és ezért párjuk sem lesz.
2015. márc. 17. 15:16
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Még jó, hogy megrohamoznak a férfiak, mivel nő vagy, a nőknek sokkal könnyebb ismerkedni. Erre nem jöttél még rá, okoska?
2015. márc. 17. 15:20
 24/27 A kérdező kommentje:
21:.....úgy gondoltam talán a hozzászólókkal fel tudnánk nyitni kicsit ezeknek az embereknek a szemét, hogy ha olvassák akkor talán magukra ismernek és erőre kapnak a változáshoz. Sajnálom ezeket az embereket és szeretek segíteni.
2015. márc. 17. 15:33
 25/27 anonim ***** válasza:

Nem érzem,hogy olyan hú de nagy baj lenne velem,nagyjából annyi,mint amennyi bármelyik másik emberrel is...

A nőknek könnyű alapból párt találni,szóval ez nem releváns az összehasonlításhoz.Nekik csak válogatni kell,oszt jó napot.

Egy férfinak viszont kezdeményezni kellene,fenntartani a figyelmet és beszélgetést,helyesnek kell alapból születnie és jó testfelépítésűnek,hogy legyen egyáltalán esélye.A többiről már nem is beszélve,hogy miket várnak el még...

Élőben amikor kezdeményeztem,lekoptattak,megaláztak,kinevettek.

Interneten nem is válaszolnak semmit,pedig minimum 6-700 nőnek írtam már.

És akkor ezek fejében csodálkozik bárki is,hogy elment minden önbizalmam?mikor felém se néznek a nők semerre,beszélgetni sem akarnak velem,pedig bármelyik ismerősöm megmondja,hogy nagyon jól lehet velem beszélgetni értelmesen...

És még tudnám folytatni,de azt hiszem elég ennyi is egyenlőre. :)

23/F

2015. márc. 17. 16:03
 26/27 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy velem nagyon nagy baj lenne, mert nem találok párt magamnak. Én inkább csendes, visszahúzódó típus vagyok, nem egy nagydumás, aki a szövegével szedi fel a lányokat. De az eddigi tapasztalatom az az, hogy a hozzám hasonlóakra nincs akkora igény. Élőben is próbálkoztam, általában kevés sikerrel. Társkeresőkön is voltam már, több száz levelet írtam, de szintén semmi. Általában nem válaszolnak, ritka az aki válaszra méltat, még ha nemleges a válasz. Aztán ha netán elkezdődne valami beszélgetés, akkor egy idő után hirtelen eltűnnek, vagy sokszor csak én viszem a beszélgetést, én kérdezek, érdeklődök, de visszafele ez már nem teljesül. Az elmúlt két hónapban több lánnyal beszéltem, mint az előző öt évben összesen, de ma már szinte alig van kivel, mert mind eltűnt. Volt randim is erről az oldalról, de persze a lány azóta sem válaszolt. Nem tudom, hogy ma már ez a divat, hogy mindenféle szó nélkül eltűnnek. Így meg persze nem tudom, hogy bennem van-e a hiba, vagy min kellene változtatnom, ha az illető ennyire sem méltat, hogy elmondja a véleményét rólam. És egy idő után már belefárad az ember a sok próbálkozásba, hogy mindig elölről kell kezdenie, meg abba, hogy nem őszinték és egyenesek vele. És nem mindenki kezeli meg dolgozza fel olyan könnyen ezeket a dolgokat. Azzal én is egyet értek, hogy neked kedves kérdező, nőként még jó hogy könnyebben összejön, hisz ahogy írtad, csak választanod kell, mert sorban állnak a férfiak. Viszont fordítva ez már nem igaz, nálunk nem állnak sorban a nők, hogy csak válogatni kelljen. Ez az én véleményem.
2015. márc. 17. 20:37
 27/27 anonim ***** válasza:
Nőként persze hogy könnyebb, ha te is pasi lennél megtudhatnad milyen nehéz talalni bárkit is....
2015. márc. 18. 05:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!