Ki tartja még úgy, hogy akik panaszkodnak, hogy nem találnak párt maguknak, azokkal valami nagyon nagy baj van?
Ilyennel lehet h gond van, de azért ne vegyél már mindent komolyan ezen az oldalon, az ilyeneket legtöbbször direkt írják, hogy hergeljék a népet.
Amúgy meg nem kell ennyit másokkal foglalkozni :)
Minek?
Csak akkor érné meg,. hogy ezzel foglalkozol ha próbálnál tenni ellene valamit de mivel ugysem fogsz így jobb ha nem is foglalkozol vele szerintem. Nemde? :)
Nem érzem,hogy olyan hú de nagy baj lenne velem,nagyjából annyi,mint amennyi bármelyik másik emberrel is...
A nőknek könnyű alapból párt találni,szóval ez nem releváns az összehasonlításhoz.Nekik csak válogatni kell,oszt jó napot.
Egy férfinak viszont kezdeményezni kellene,fenntartani a figyelmet és beszélgetést,helyesnek kell alapból születnie és jó testfelépítésűnek,hogy legyen egyáltalán esélye.A többiről már nem is beszélve,hogy miket várnak el még...
Élőben amikor kezdeményeztem,lekoptattak,megaláztak,kinevettek.
Interneten nem is válaszolnak semmit,pedig minimum 6-700 nőnek írtam már.
És akkor ezek fejében csodálkozik bárki is,hogy elment minden önbizalmam?mikor felém se néznek a nők semerre,beszélgetni sem akarnak velem,pedig bármelyik ismerősöm megmondja,hogy nagyon jól lehet velem beszélgetni értelmesen...
És még tudnám folytatni,de azt hiszem elég ennyi is egyenlőre. :)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!