Miért van az, hogy nem vágyom párkapcsolatra, mégis ha meglátok egy párt, olyan hiányérzetem támad, mintha hiányozna a másik felem, egy csaj az életemből?
Figyelt kérdés
Volt már barátnőm, de valahogy nem passzoltunk össze, ő később újra járni akart velem, de nekem már nem ment a dolog. Most meg mégis hiányérzetem van, jó lenne egy társ, meg nem is. Olyan fura érzés ez, mintha kettős személyiségem lenne. Egyik jól megvan egyedül, másiknak jól esne egy összebújás, szeretgetés, kiadós szex egy csajjal.2015. márc. 10. 22:07
1/1 anonim válasza:
Friends with benefits - ez kell neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!