Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a jó a mellben?

Mi a jó a mellben?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem. Nem fényezni akarom magam, de van mellem. Elég nagy, utálom is. És nem tudok tőle ismerkedni. Ugye, köztudottan a fiúk normálisabbak a lányoknál, ezért próbálok velük barátkozni, de mindegyik félreérti/bámulnak, és ez engem eléggé kikészít... Alig vannak barátaim, és egyszerűen mindennemű közeledésem félreértik. Most komolyan, mi olyan jó egy mellben? Csak úgy van. Nem nagy szám, tényleg! Nincs rajta semmi érdekes, egy zsírszövet, mirigyekkel. Nem értem :-(

Ja, és 14L

2015. márc. 14. 23:50
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

9: Hát ez az, de miért??? Ha mellettem ül egy fiú, tuti végig azt nézi -.- És volt már, hogy csiklót imitáltak nekem... Pff

10: igen, mert legalább idős koromban majd nem lógna, és minden póló jól állna... De hát... Ki tudja

11: mi köze ennek ehhez?

12: De mitől?

13: Dehogyis! :O

14: Ezt sem nyitom meg

15: Miért?

16: Értem :-) Beszélek, de csak azt mondja, örüljek neki...

17: ?

18: Ahha...

19: Jó, de miért olyan érdekes?

2015. márc. 15. 12:21
 22/28 anonim ***** válasza:

A didi hófehér

A didi kőkemény

A didi bombajó

A didi jóóó!!!

2015. márc. 15. 12:28
 23/28 anonim ***** válasza:

Kérdező olvasd el a 20. választ:)

11-es voltam.

2015. márc. 15. 12:32
 24/28 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom. Elvileg én nem oda a nagyért, de volt olyan hogy rosszabb kedven volt, emiatt néztem lefelé magam elé és amikor a lány elém került az valamennyire változtatott a szögén. Ezzel az is volt a baj, hogy nem tetszett a lány, de ő el akarta hitetni azt magával gondolom.

Nagyon jól tetted, hogy nem nyitottad meg az eddigi videó linkeket, viszont ha van működőképes Flashblock bővítményed a böngésződhöz, akkor nem lesz semmi gondod még ha meg is nyitod is. Látod majd a videó címét és nem is lesz yt-on általad megtekintettként besorolva.

2015. márc. 19. 20:37
 25/28 anonim ***** válasza:

Mit kell tulbonyolítani. Nem belépett YT fiókkal nyit emg valamit máris nincs a emgtekintettek között.

IP cím alapján meg anélkül is tudják, hogy járt-e ott vagy nem.

2015. márc. 19. 23:09
 26/28 anonim ***** válasza:
Lényeg hogy ő ne lásson olyant ami zavarja. Ez a legfontosabb, a többi inkább csak extra.
2015. márc. 20. 07:05
 27/28 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon sok kis mellű nő cserélne veled.Fogadd el és örülj,hogy neked szép,nagy melleid vannak.Ha komolyan érdekel akkor bármelyik böngészőben megtalálod,hogy milyen szerepe van a női mellnek a biológiában és a szexualitásban.

Egy természetes,nagy mell rajongó :)

2015. márc. 20. 07:55
 28/28 anonim válasza:

Hű ez elég régi kérdés...

Kedves kérdező, a kérdésedre szerintem az a válasz hogy nem az számít milyen vagy kívül (jó az is valamennyire), hanem az hogy milyen a belső éned. És aki ezt nem tudja értékeli azzal ne is foglalkozz hanem addig keressgess az életben amíg meg nem találod a megfelelőt. Legalábbis nekem ez az elméletem. 13F

2015. szept. 21. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!