Mi a jó a mellben?
Egyszerűen nem értem. Nem fényezni akarom magam, de van mellem. Elég nagy, utálom is. És nem tudok tőle ismerkedni. Ugye, köztudottan a fiúk normálisabbak a lányoknál, ezért próbálok velük barátkozni, de mindegyik félreérti/bámulnak, és ez engem eléggé kikészít... Alig vannak barátaim, és egyszerűen mindennemű közeledésem félreértik. Most komolyan, mi olyan jó egy mellben? Csak úgy van. Nem nagy szám, tényleg! Nincs rajta semmi érdekes, egy zsírszövet, mirigyekkel. Nem értem :-(
Ja, és 14L
Nem szeretnél jótékonykodni? Biztosan van olyan kis mellű lány, aki örülne, ha kaphatna egy keveset a te melleidből.
Most nem magamra gondoltam, mert én teljesen elégedett vagyok a sajátjaimmal. :D
Nem értelek.
Van olyan lány akinek minden vágya a nagy mell, téged pedig zavar. Miért?
Szóval kicsit akadályoz a sportban, és megkönnyíti az ismerkedést.
1: Már reflexből nem nyitottam meg
2: Értem
3: Ja, majd megműtöm magam :-D Neeeem
4: Azért zavar, mert megbámulják. Ha egy fiú mögött elmegyek, hozzámnyomja magát úgy, hogy hozzáérjen, ilyesmik.. :-$ Ez nagyon zavar... Mert én barátkozni szeretnék. De így nem lehet. És amúgy is csendes vagyok, szóval... :-(
5: Én még azt szerencsére nem tudom
6: nem találtam hasonlót, a méretem 75 C
7: Oké...
8:
Akkor sem értem:)
Rendben hogy zavar, de jobban örülnél neki ha A-s cicid lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!