Mi a jó a mellben?
Egyszerűen nem értem. Nem fényezni akarom magam, de van mellem. Elég nagy, utálom is. És nem tudok tőle ismerkedni. Ugye, köztudottan a fiúk normálisabbak a lányoknál, ezért próbálok velük barátkozni, de mindegyik félreérti/bámulnak, és ez engem eléggé kikészít... Alig vannak barátaim, és egyszerűen mindennemű közeledésem félreértik. Most komolyan, mi olyan jó egy mellben? Csak úgy van. Nem nagy szám, tényleg! Nincs rajta semmi érdekes, egy zsírszövet, mirigyekkel. Nem értem :-(
Ja, és 14L
A C nem olyan nagy, legfeljebb a korosztályodban.
Hagyod a fiúknak, hogy megfogják?
Szia!
Ez nem egy kínos vagy rossz dolog. Idővel reméljük rájössz és ha ez megnyugtat, nekem akkoriban nagyobb volt :D . A fékénkséget, fiúkhoz való kényelmetlen közeledést meg kinövik a lányok általában. Beszélj mondjuk egy idősebb nő ismerősöddel erről. :) 16/l
Mi a jó a mellben?
Az, hogy gyónyörű. A természet legszebb formája. Az élet forrása
Az alakja
Már, ha szép....
Azért kérdezem mert a kondis izom is olyan mint a lányoknál a mell.
Szép és jó hogy van meg bejön, de azok kívül hogy játszol vele nem sokra lehet használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!