Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a jó a mellben?

Mi a jó a mellben?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem. Nem fényezni akarom magam, de van mellem. Elég nagy, utálom is. És nem tudok tőle ismerkedni. Ugye, köztudottan a fiúk normálisabbak a lányoknál, ezért próbálok velük barátkozni, de mindegyik félreérti/bámulnak, és ez engem eléggé kikészít... Alig vannak barátaim, és egyszerűen mindennemű közeledésem félreértik. Most komolyan, mi olyan jó egy mellben? Csak úgy van. Nem nagy szám, tényleg! Nincs rajta semmi érdekes, egy zsírszövet, mirigyekkel. Nem értem :-(

Ja, és 14L

2015. márc. 14. 23:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
84%
Neked bejönnek az izmos fiúk?:)
2015. márc. 15. 00:21
 12/28 anonim ***** válasza:
76%
Ez ösztönös, nincs mit szégyellnünk ebben. Egyszerre jó nézni és jó érinteni is. Kóstolni meg pláne. :)
2015. márc. 15. 00:22
 13/28 anonim ***** válasza:
76%

A C nem olyan nagy, legfeljebb a korosztályodban.

Hagyod a fiúknak, hogy megfogják?

2015. márc. 15. 00:24
 14/28 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=KAlplWO8H6Q

A téma kissé tudományosabb körüljárása.

2015. márc. 15. 00:27
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Király dolog a mell.
2015. márc. 15. 00:54
 16/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez nem egy kínos vagy rossz dolog. Idővel reméljük rájössz és ha ez megnyugtat, nekem akkoriban nagyobb volt :D . A fékénkséget, fiúkhoz való kényelmetlen közeledést meg kinövik a lányok általában. Beszélj mondjuk egy idősebb nő ismerősöddel erről. :) 16/l

2015. márc. 15. 04:12
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Akik ezeket a videókat feltették , hát annyi nekik. Ha ez nekik a mell fogalma, szegény zoknik.!!!
2015. márc. 15. 06:55
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Mi a jó a mellben?

Az, hogy gyónyörű. A természet legszebb formája. Az élet forrása

Az alakja

Már, ha szép....

2015. márc. 15. 07:10
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Férfi szemmel a természetes nagy melleknél egyszerűen nincs csodálatosabb, gyönyörűbb! Teljesen megbabonáz minket, megőrülünk értük:) Inkább örülj nekik, hogy neked nagyra nőttek, és remélhetőleg később még nagyobbak lesznek.
2015. márc. 15. 09:14
 20/28 anonim ***** válasza:

Azért kérdezem mert a kondis izom is olyan mint a lányoknál a mell.

Szép és jó hogy van meg bejön, de azok kívül hogy játszol vele nem sokra lehet használni.

2015. márc. 15. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!