Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak mi lehet izgató a kicsi mellben?
egy férfinak ugyanolyan izgató lehet egy kicsi (női) mell mint egy nagy! bár ösztönből megbámuljuk a nagy mellű nőket - ez messzire vezet: anyaság, termékenység, evolúció stb - a lényeg az, hogy egy adott esetben sosem önmagában az számít, hogy egy lány melle kicsi vagy nagy.
A LÁNY számít, az alakja, a hangja, a nevetése, a szeme, MINDEN és lehet ő pici feszes-gombos cickókkal, vagy óriási szilikonos dudákkal, de az AKI...
és persze mindenki számára más a vonzó, nekem pl. tetszik a kicsi, de feszes és hetyke mellű lány, és állítom nagyon be lehet indulni egy pici mellű lányra is ha megvan az összhang! :)
Hát most már nem csak a kis mellű nők bántják itt a nagy mellű nőket ilyenekkel: lóg stb.
Álljunk már le!
Nekem 85D-s mellem van és egyáltalán nem lóg!Feszes és kemény.Egy kis mell is úgyan úgy lóghat.
Szóval hagyjuk egy más(t) mellét.
Kinek ez tetszik,kinek az.
Csak vélemény!
Várok negatívat, pozitívat egyaránt!
Én sokat szenvedtem a kicsiség miatt, kaptam ám rendesen kritikát férfiaktól.
Pedig szültem is már.
Sok bajom volt egyébként, hogy a gyermekem apjának is láthatóan más méretek tetszettek..., de nem vallotta be. Azóta már elváltam.
S lám első férfi az életemben, aki teljesen oda van érte...
Csupán nem akarom (-tam) elhinni, hogy őszintén mondja!
De tényleg, mi tetszhet benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!