Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfinak mi lehet izgató...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinak mi lehet izgató a kicsi mellben?

Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 12:22
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
88%
Ugyanaz lehet az izgató mint a nagy mellben. Izlések és pofonok.
2009. máj. 20. 12:27
 2/32 anonim ***** válasza:
92%
Az, hogy kemény és feszes. :)
2009. máj. 20. 12:29
 3/32 anonim ***** válasza:
86%
szerintem gyönyörű :)
2009. máj. 20. 12:33
 4/32 anonim ***** válasza:
89%
hogy pont beleillik a kézbe :D és később is kevésbé fog lógni
2009. máj. 20. 12:34
 5/32 anonim ***** válasza:
90%
Szép formás cici szexi mellbimbóval nagyon is tud izgató lenni.
2009. máj. 20. 12:35
 6/32 anonim ***** válasza:
89%

egy férfinak ugyanolyan izgató lehet egy kicsi (női) mell mint egy nagy! bár ösztönből megbámuljuk a nagy mellű nőket - ez messzire vezet: anyaság, termékenység, evolúció stb - a lényeg az, hogy egy adott esetben sosem önmagában az számít, hogy egy lány melle kicsi vagy nagy.

A LÁNY számít, az alakja, a hangja, a nevetése, a szeme, MINDEN és lehet ő pici feszes-gombos cickókkal, vagy óriási szilikonos dudákkal, de az AKI...

és persze mindenki számára más a vonzó, nekem pl. tetszik a kicsi, de feszes és hetyke mellű lány, és állítom nagyon be lehet indulni egy pici mellű lányra is ha megvan az összhang! :)

2009. máj. 20. 12:42
 7/32 anonim ***** válasza:
66%

Hát most már nem csak a kis mellű nők bántják itt a nagy mellű nőket ilyenekkel: lóg stb.

Álljunk már le!

Nekem 85D-s mellem van és egyáltalán nem lóg!Feszes és kemény.Egy kis mell is úgyan úgy lóghat.

Szóval hagyjuk egy más(t) mellét.

Kinek ez tetszik,kinek az.

2009. máj. 20. 12:46
 8/32 anonim ***** válasza:
94%
Nemtudom neked,hogy esne ha más azt írná ki,hogy a férfiak mit szeretnek a nagymellű nőkben.Szerintem nem kéne bántani sem a kismellű sem a nagymellű nőket egyik se tehet arról,hogy neki mekkora van persze csak ha nem szilikonos.
2009. máj. 20. 12:51
 9/32 A kérdező kommentje:

Csak vélemény!

Várok negatívat, pozitívat egyaránt!

Én sokat szenvedtem a kicsiség miatt, kaptam ám rendesen kritikát férfiaktól.

Pedig szültem is már.

Sok bajom volt egyébként, hogy a gyermekem apjának is láthatóan más méretek tetszettek..., de nem vallotta be. Azóta már elváltam.

S lám első férfi az életemben, aki teljesen oda van érte...

Csupán nem akarom (-tam) elhinni, hogy őszintén mondja!

De tényleg, mi tetszhet benne?

2009. máj. 20. 12:53
 10/32 anonim ***** válasza:
98%
12:46 jól mondod! Szerintem nem a mellen kell, hogy legyen a hangsúly, mert az már régen rossz, ha vkit csak a melle miatt szeretnek! Ha vkit szeretek, akkor az egész lénye miatt szeretem, nem csak egyes részleteiben.
2009. máj. 20. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!