Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak mi lehet izgató a kicsi mellben?
Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 12:22
11/32 A kérdező kommentje:
Ha a kérdésből nem derült ki:
NŐ VAGYOK! ÉS KICSI A MELLEM!
Jó indulatú a kérdés!
2009. máj. 20. 12:55
12/32 anonim válasza:
én nő vagyok és a véleményem az hogy nem az számit mekkora a cici hanem hogy esztétikus e az ő izlésének .aki mást néz vagy válogat az nem is szereti a másikat csakis az igényes szexre utazik.
13/32 anonim válasza:
Én is kaptam már ezért kritikát de nem érdekel akinek tetszek úgy fogadjon el ahogy vagyok.Szerintem a te párod nem is szeretett igazán ha így lett volna elfogadott volna olyannak amilyen vagy,és igen szerencsére vannak még olyan emberek akiknek nem a mellméret a legfontosabb
14/32 anonim válasza:
aki kicsi mellre bukik, az pedo
15/32 A kérdező kommentje:
Igen. A (most már) jelenlegi férjem kifejezetten szereti és ez nagyon jól esik 33 év után... hogy létezik még férfi aki nem húz le emiatt, vagy nincs (annyira) KISEBBSÉGI ÉRZÉSEM.
2009. máj. 20. 13:01
16/32 A kérdező kommentje:
Pedo?
Te veled minden rendben?
2009. máj. 20. 13:02
17/32 anonim válasza:
ez amugy izlés kérdése... szerintem sokkal szebb egy kicsi formás mell mint egy nagy ami esetleg lóg.. izlésről és politikáról nem szabad vitatkozni, de mint olvashattad, rengeteg embernek jön be.
18/32 anonim válasza:
Az enyém 25 éves koromban lett nagy, nem is értem.Addig A75, majd jött a B kosár, már D85/D90 kell.Pedig máshová alig szedtem fel 2-3 kilót...
19/32 anonim válasza:
Angyalom! Ebben az esetben sem a méret a lényeg!
20/32 A kérdező kommentje:
Ha nem a méret a lényeg, akkor miért csüng minden férfinak a szeme a másik nő mellein, mint termékenység szimbólumán?
Nincs kivétel!
2009. máj. 20. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!