Fiúk, nálatok kizáró ok lenne, ha kiderülne a lányról, akivel randiztok, hogy volt már két öngyilkossági kísérlete?
Figyelt kérdés
2015. márc. 14. 10:50
11/16 anonim válasza:
Nyugi nem sorsdöntő, de egy kicsit meglepődtem amikor olvastam :)
12/16 anonim válasza:
sztem ugy 8randi utan mondjal el ilyesmit. addig csak mond szokszor rossz kedved volt
13/16 Interferencia válasza:
Biztos nem örülnék neki, de önmagában ez a tény még nem kizáró ok.
15/16 anonim válasza:
Kizáró ok, de mire? Arra hogy ellegyünk egy darabig arra nem kizáró ok. Viszont családot biztos nem alapítanék vele.
Az öngyilkosság már beépült a megoldókészletedbe. Nem is egy egyszeri botlás volt, kétszer is megpróbáltad. Ha beüt megint valami, akkor megint meg fogod próbálni. Az más kérdés hogy igazából nem akartál öngyilkos lenni, mert ha komolyan vetted volna már nem írnál ide az 1x alkalom után sem.
Nem ítéllek el, én is öngyilkos akarok lenni, de kísérletem nem volt még. Sajnos ez azzal jár hogy én már saját családot nem fogok alapítani. Pláne gyereket nem vállalok.
16/16 anonim válasza:
Amíg nem fenyeget engem is vele, addig nem. Az a múlt. Én pedig, ha szeretném, elakarnám érni, hogy többet ne legyen oka rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!