Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nektek is nehéz témát találni,...

Nektek is nehéz témát találni, ha egy "ismeretlennel" randiztok?

Figyelt kérdés

Ismeretlen alatt azt értem, hogy nem baráti körből, suliból, munkahelyről stb ismeritek egymást, hanem előtte semmilyen kontakt nem volt. (pl.: buliban ismerkedtetek meg)

Tehát az nagy baj, h ha van, hogy percekig csöndben sétálunk egymás mellett? Ez normális vagy az a normális, ha folyton van miről beszélni?

2014. okt. 19. 13:37
 1/10 anonim válasza:
sainos akkor is nehéz ha ismerőssel...
2014. okt. 19. 13:39
 2/10 anonim ***** válasza:
nekem akkor is, ha ismerem valamilyen szinten.
 3/10 anonim ***** válasza:
Kérdező publikus a nemed és a korod?
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem vagyok nagy dumás, de nekem ezzel nincs bajom :D
2014. okt. 19. 13:41
 5/10 anonim ***** válasza:

Néha nekem se megy, de ez általában nem csak 1 embertől függ. Nem kell mindig beszélgetni, és nem is neked kell mindig felhozni valami témát. Ha a partnert zavarja a csend, akkor mond valamit. De valószínű ismeretlenként ő is ugyanolyan zavarban van, mint te.

Amikor sétáltok, nézelődj a környezetedben, és úgy próbálj kitalálni valamit.

2014. okt. 19. 13:44
 6/10 anonim ***** válasza:

nem igazán, nekem állandóan be sem áll a pofám, szóval ilyenkor mindig inkább amitt agóddom, hogy ba,znyuss, már megint túl sokat beszélek :D

ha egyiken sem vagytok szószátyárak, vgy különösebben nyíltak, akkor szerintem ez teljesen normális, és ahogy majd megismeritek egymást, jönnek majd a témák maguktól..de ismerek több meglehetősen csöndes párt is, jól megvannak :)

2014. okt. 19. 13:45
 7/10 A kérdező kommentje:
25 férfi vagyok. Kicsit megnyugtattatok.
2014. okt. 19. 13:47
 8/10 anonim ***** válasza:

Én is beszélek mindenről, próbálok közös pontot találni.

Meg arra gondolok, hogy nem csak rajtam múlik a dolog, hanem a másikon is.

Én a csendet nem érzem kínosnak. De azt szoktam tapasztalni,hogy a legtöbb embernek az. És szinte hallom, ahogy gondolkodik, hogy mit is mondjon. :)

2014. okt. 19. 13:50
 9/10 Kurtz Bickle ***** válasza:
Én szerencsére mindenféléről tudok oldalakon át beszélni. Az a kínos, mikor erre a másik nem tud mit mondani, csak hümmög meg néz tágra nyílt szemekkel. :')
2014. okt. 19. 13:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Csak akkor nehéz, ha látom rajta, hogy untatja a dolog. akkor rám is rám ragad, és sz@ok bele az egészbe. Viszont ha érdeklődik, akkor én is érdeklődöm. Nos, ilyen még nem volt.
2014. okt. 19. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!