Nektek is nehéz témát találni, ha egy "ismeretlennel" randiztok?
Ismeretlen alatt azt értem, hogy nem baráti körből, suliból, munkahelyről stb ismeritek egymást, hanem előtte semmilyen kontakt nem volt. (pl.: buliban ismerkedtetek meg)
Tehát az nagy baj, h ha van, hogy percekig csöndben sétálunk egymás mellett? Ez normális vagy az a normális, ha folyton van miről beszélni?
Néha nekem se megy, de ez általában nem csak 1 embertől függ. Nem kell mindig beszélgetni, és nem is neked kell mindig felhozni valami témát. Ha a partnert zavarja a csend, akkor mond valamit. De valószínű ismeretlenként ő is ugyanolyan zavarban van, mint te.
Amikor sétáltok, nézelődj a környezetedben, és úgy próbálj kitalálni valamit.
nem igazán, nekem állandóan be sem áll a pofám, szóval ilyenkor mindig inkább amitt agóddom, hogy ba,znyuss, már megint túl sokat beszélek :D
ha egyiken sem vagytok szószátyárak, vgy különösebben nyíltak, akkor szerintem ez teljesen normális, és ahogy majd megismeritek egymást, jönnek majd a témák maguktól..de ismerek több meglehetősen csöndes párt is, jól megvannak :)
Én is beszélek mindenről, próbálok közös pontot találni.
Meg arra gondolok, hogy nem csak rajtam múlik a dolog, hanem a másikon is.
Én a csendet nem érzem kínosnak. De azt szoktam tapasztalni,hogy a legtöbb embernek az. És szinte hallom, ahogy gondolkodik, hogy mit is mondjon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!