Lányok, nektek mennyire kiábrándító ha egy srác akivel randiztok dadog? (beszédhibás)
Nem tudom mennyire dadogsz, de volt egy osztálytársam még alsó tagozatban, ő mára már szinte nem is dadog. Sok gyakorlással, beszélgetéssel szerintem javíthatsz Te is a dolgon.
17/L
http://www.youtube.com/watch?v=9wFCWCtyApg
valóban, sok gyakorlással minden lehetséges..
Fiú vagyok, tehát konkrétan nem tudok válaszolni a kérdésedre.
Azért írok mégis ide, mert én is dadogtam régebben, most már tudom irányítani (ha nem figyelek, most is előjön, pl itthon, ha anyummal beszélek, akk nem izgat a dolog, elő is szokott jönni), tényleg nagyon jól. Az új osztálytársaim se vettet észre semmit több, mint egy év alatt, mint ahogy a csajom se, akivel elég sokáig jártam. Na és itt a lényeg, hogy sikerült randizni, mert tudtam irányítani, meg tudtam állni, mert előre érzem mindig, mely szónál jönne elő, és akkor máshogy mondom (na persze épp ezért, ha nincs lehetőségem másképp mondani, pl hetes vagyok, akk eléggé tudok izgulni, de ha érzem, hogy jönne, köhögök néhányat, és ez elég ahhoz, hogy elmúljon az inger vagy nem is tudom). Ezt viszont nem volt könnyű elérni, ha erről akarsz, akk írok privátban. Viszont minden ember más, nem garantált, hogy neked bejön az, ami nekem bejött. De higgy magadban és akkor sikerülhet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!