Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, nektek mennyire...

Lányok, nektek mennyire kiábrándító ha egy srác akivel randiztok dadog? (beszédhibás)

Figyelt kérdés
Ha nem szeret sokat beszélnim sem ,mert szégyenli magát miatta.
2013. dec. 11. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire dadogsz, de volt egy osztálytársam még alsó tagozatban, ő mára már szinte nem is dadog. Sok gyakorlással, beszélgetéssel szerintem javíthatsz Te is a dolgon.

17/L

2013. dec. 11. 20:00
 2/4 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=9wFCWCtyApg

valóban, sok gyakorlással minden lehetséges..

2013. dec. 11. 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Fiú vagyok, tehát konkrétan nem tudok válaszolni a kérdésedre.

Azért írok mégis ide, mert én is dadogtam régebben, most már tudom irányítani (ha nem figyelek, most is előjön, pl itthon, ha anyummal beszélek, akk nem izgat a dolog, elő is szokott jönni), tényleg nagyon jól. Az új osztálytársaim se vettet észre semmit több, mint egy év alatt, mint ahogy a csajom se, akivel elég sokáig jártam. Na és itt a lényeg, hogy sikerült randizni, mert tudtam irányítani, meg tudtam állni, mert előre érzem mindig, mely szónál jönne elő, és akkor máshogy mondom (na persze épp ezért, ha nincs lehetőségem másképp mondani, pl hetes vagyok, akk eléggé tudok izgulni, de ha érzem, hogy jönne, köhögök néhányat, és ez elég ahhoz, hogy elmúljon az inger vagy nem is tudom). Ezt viszont nem volt könnyű elérni, ha erről akarsz, akk írok privátban. Viszont minden ember más, nem garantált, hogy neked bejön az, ami nekem bejött. De higgy magadban és akkor sikerülhet!

2013. dec. 11. 20:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem egyik volt osztálytársam dadogott,néha nagyon durván,néha meg kb tökéletesen beszélt.Először nagyon fura volt,de megszoktam.Szerintem nem kiábrándító.
2013. dec. 11. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!