Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Beszólt a csúnya hegemre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszólt a csúnya hegemre a karomon a srác. Nagyon kiábránditó szerintetek egy lányon?

Figyelt kérdés

Van egy csúnya vágás a vállamon és mivel rosszul hegesedem, nagyon feltűnő és az is lesz örökre (kiáll, piros, vastag, kb 1.5 x 4 cm)

Ma egy srác, aki nem mellesleg idáig érdeklődött irántam, kiszúrta (ujjatlanban voltam) és elkezdett faggatni legnagyobb bánatomra: "Mi ez? ....Uhhh, Még sose láttam ilyet!"

Nagyon kiábránditó egy ilyen heg egy lányon?

2013. máj. 28. 12:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
szerintem csak tetszett neki ... az összhatás számít, nem egy heg
2013. máj. 28. 12:32
 2/18 anonim ***** válasza:
rajtam is van, több is, egy kedves kutyuskától, eddig még senkit nem zavart. megkérdezik, mi ez, volt aki mondta, hogy szintén: "ilyet mg nem láttam", de nem azért,mert undorodott volna.
2013. máj. 28. 12:33
 3/18 anonim ***** válasza:

Nem kiábrándító. Kép nincs? :P

Az a baj, hogy kevés orvos mondja el, hogy lehet kapni elég olcsón kenőcsöt, ami segíti a sebgyógyulást és csökkenti a hegesedést.

2013. máj. 28. 12:35
 4/18 anonim ***** válasza:
Ostoba srác. Nekem a combomon van egy 1 cm X 4 cm heg, kiáll szintén. Eddig egy férfi sem panaszkodott arra, amit tőlem kapott :D
 5/18 A kérdező kommentje:

leginkább az az Uhhhhh... fájt a legjobban, még kb. fel is biggyedt a szája.

Kb nem tudtam mit válaszolni, csak kussban maradtam, mig valaki más nem terelte el a témát.

6/18 anonim ***** válasza:
100%
12 éve összevágdostam magam 14 évesen,mert azt hittem,a szüleim majd kibékülnek. De nem ám ilyen kis karcolások voltak,hanem pengével,és késsel csináltam,amilyen hülye voltam,a karom mindkét felén,és mind a két karomat csuklótól vállig. A vállamon lévő hegek alig látszanak már,de az alkarom 2 oldala tele van,hiába szolizom,ugyanúgy látszik. Nem undorítóan csúnya,inkább érdekes. Különben szép lánynak tartanak,ezért sosem ijesztett el ez senkit. Mindig rengeteg udvarlóm volt,és senkit sem érdekeltek a hegeim. Én szoktam vele poénkodni is,a gyerekeknek meg egyelőre még azt mondom,hogy mikor kicsi voltam,beleestem egy üvegajtóba. Hazugság,de ők még nem érthetik ezeket a dolgokat. Szóval,a lényeg,hogy aki így nem fogad el,azt nem is érdekled igazán,és nem érdemel meg téged
 7/18 anonim ***** válasza:

1. Ha ez miatt elhagy, akkor nem kár érte, ne sajnáld, menjen a fenébe! Két ember közötti érzelmet egy heg nem tehet tönkre! Már ha van érzelem.

2. irány a gyógyszertár! Kérj krémet a hegesedésedre! Utólag is hatásos, de nem olcsó!

2013. máj. 28. 12:36
 8/18 A kérdező kommentje:
kenegetem évek óta ezerrel, de ennek ellenére még mindig csak növekszik a mai napig. 20 éve történt a dolog, szóval nem mai a seb.
2013. máj. 28. 12:38
 9/18 anonim ***** válasza:
Tipikusan ez az az eset, amikor megéri elmenni plasztikai sebészhez, és ezt még a TB fizeti is.
2013. máj. 28. 12:40
 10/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz

ha tetszik nekem egy csaj nem az lesz az első hogy mi ez a csúnyaság a karodon? Persze azért mondanák rá valamit, pl hű de érdekes, hogy sikerült egy ilyen harci sebet szerezned? talán a Föld megmentése közbe karcoltad meg magad?

Na lényeg, szerintem ha tényleg bejössz neki ez lesz az utolsó amivel törődni fog, ne aggódj

2013. máj. 28. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!