Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Férfiak! Mit szólnátok ha ezt...

Férfiak! Mit szólnátok ha ezt elmondaná egy lány akivel randiztok?

Figyelt kérdés

Tudnátok, hogy nem volt még semmi komoly kapcsolata. És ebből arra következtetnétek ugye, hogy szűz még. De elmondaná, hogy nem az mert volt egy rövid románca egy sráccal és vele pusztán szenvedélyből lefeküdt és azóta is szívesen gondol rá vissza. Ez tetszene, hogy a lánynak ilyen jó élményei vannak ezzel kapcsolatban vagy inkább azt mondanátok milyen erkölcstelen vagy nem is tudom...

19L

2014. máj. 21. 14:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
örülnék, hogy randizik velem egy lány
2014. máj. 21. 14:50
 2/21 anonim ***** válasza:
Azt, hogy szexkapcsolatra tökéletes az ilyen lány.
2014. máj. 21. 14:52
 3/21 anonim ***** válasza:
Ja,alkalmankénti dugásra pont optimális.
2014. máj. 21. 14:53
 4/21 anonim ***** válasza:
Már randin erről kezd el beszélni, akkor azt párszor meg kell húzni, hogy gyűjtse az élményeket, aztán mehet, amerre lát.
2014. máj. 21. 14:54
 5/21 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem tetszene

19/F

2014. máj. 21. 14:59
 6/21 A kérdező kommentje:
Nem erről beszélne. De nyílván az szóba jönne, hogy nem volt még pasija. Aztán amikor sorra kerülne a szex akkor a pasi tuti azt hinné, hogy még szűz de akkor már muszáj megmondani, hogy nem az és akkor tuti megkérdezni, hogy ó ne már komolyan egy egyéjszakás kalandban vesztetted el a szüzességed? Én meg nem hagynám, hogy ilyen lánynak gondoljanak, mert ennél felelősségteljesebb és érettebb vagyok.
2014. máj. 21. 14:59
 7/21 anonim ***** válasza:
Nem vagy az, csak ezt hiszed magadról, ez két külön dolog:d
2014. máj. 21. 15:00
 8/21 anonim ***** válasza:
Attól még hogy nem volt pasid, nem gondolnám, hogy szűz vagy.
2014. máj. 21. 15:02
 9/21 A kérdező kommentje:

Nem értem, hogy miért gondoltok ilyet? Valaki magyarázza meg, hogy mi ebben a zavaró?

Meg miért hiszitek azt, hogy nem tudom eldönteni, hogy mit csinálok mikor és kivel.

Ebből a sztoriből esküszöm világra szóló siratós romantikus filmet lehetne csinálni, annyira csodálatos volt az a pár nap azzal a fiúval. Akkor ez miért elítélendő?

2014. máj. 21. 15:03
 10/21 anonim ***** válasza:
világraszóló romantikus 3napos kefélés:)))) jáááááj:) mivé lett a világ.. 30ffi
2014. máj. 21. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!