Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki lány elmondaná, hogy tudnék a lehető legtöbb örömet szerezni egy lánynak? Szexuálisan és nem szexuálisan is érdekel.
ÓÓ lennék a barátnőd helyében! :)
Na de figyelj, csak magamból tudok kiindulni. Itt egy íratlan lista, amit elképzeltem már magányos éjszakákon:
A lányok imádják a spontán dolgokat:
1. Egy váratlan pillanatban mélyen a szemébe nézel, megsimítod a haját, és mosolyogva azt mondod: "Annyira gyönyörű vagy."
2: Épp mesél valamit. Mondat közben hirtelen vadul megcsókolod.
Lepd meg!:
1: Vegyél neki valami apró ajándékot.
2: Főzd meg a kedvenc kajáját!
3: Vidd el egy romantikus esti sétára a Duna parton.
Érintsd meg!:
Simogasd a vállát, a haját, a hátát, az egész testét. Épphogy csak az ujjbegyeddel.
2: Mikor találkoztok, jó erősen szorítsd magadhoz, és tartsd meg az ölelést egy ideig.
3: Amikor kis kifliben fekszetek csókold meg a tarkóját.
4: Az ujjaddal érintsd meg az ajkait, csak finoman.
Szexuálisan:
1: Figyeld! Minden mozdulatát, minden sóhaját. Legyél egy lépéssel előrébb, mint ő. Koncentrálj arra, hogy a lehető legjobban élvezze a dolgokat.
2: Húzd sokáig a dolgot, míg szinte szétrobban.
3: Legyél szenvedélyes, de ne erőszakos! A romantikus szex érzéki és figyelmes.
Ez persze csak én vagyok. Lehet más lány nem így gondolná. Azért remélem valamennyire segít. :)
Szép hétvégét nektek! :)
Miért?:O
Gondolom semmi jelét nem adta, hogy problémája lenne, ha ennyire váratlanul ért..!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!