Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem létezik olyan lány, akivel kölcsönösen kívánjuk egymást külsőre? Tényleg be kell érnem olyan lánnyal, akit nem kívánok testileg, aki nem vonz szexuálisan? Adjam oda magam ilyen lánynak?
megint egy ilyen vacarék kérdés
ha válogatós lányokkal kezdesz ne csodálkozz h visszautasítanak na meg ha a közepes csajokkal se éred be igazán akkor se csodálkozz h nincs senkid...
Önbizalomhiányban szenvedsz.
Amit írsz, sztereotípia. Szép lány = kihasználja a férfiakat
Hidd el vannak szép, kedves, hűséges lányok is. Lehet, hogy ritka, de vannak!
Te figyelj ide kérdező...olyannal ne szexelj,akire nem izgulsz.Nagy hiba hid el!
Én is inkább forever alone vagyok,minthogy alább adjam az elvárásaimat.Nem fogok gáz pasival összefeküdni.
az, hogy valaki szép..relatív...
valaki ezt találja szépnek, valaki azt..
erre nem érdemes alapozni
Hát kezdeményezz azoknál a lányoknál, akiken messziről látod, hogy néz vagy valami. Ez csak nekem lenne logikus, hogy ahhoz nem megyek oda, akin látom, hogy rám se bagózik, és aki meg igen, azt meg esélyesnek látom?
Mellesleg, csak szánalomból ne legyél a lányokkal, mert az rosszabb, mintha egyből megmondanád, hogy figyelj, sajnálom de ez nem fog menni... Halál komolyan mondom. Reményt adsz nekik, talán érzelmeket is kiváltasz belőlük, szerelmet is akár, és mindezek után meg mondod, hogy nem, ááá, dehogyis, felejtsd el... Sokkal kegyetlenebb szerintem, mint rögtön a legelején megmondani. Én legalábbis így vagyok vele.
Nézd, ha beéget, akkor egy bunkó, nem is kicsi. Azt úgy kell felfogni, hogy ilyen jellemmel akár Jessica Alba kinézete is lehetne, akkor se kellene. Akkor meg minek törődni a véleményével?
Pozitív hozzáállás magaddal szemben, ez a legfontosabb, mert ez sugárzik kifelé is.
Másrészt, amit fentebb írtak: szemkontaktus, mosoly. És akkor zöld az út, le lehet szólítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!