Férfiak! Mit szólnátok ha ezt elmondaná egy lány akivel randiztok?
Figyelt kérdés
Tudnátok, hogy nem volt még semmi komoly kapcsolata. És ebből arra következtetnétek ugye, hogy szűz még. De elmondaná, hogy nem az mert volt egy rövid románca egy sráccal és vele pusztán szenvedélyből lefeküdt és azóta is szívesen gondol rá vissza. Ez tetszene, hogy a lánynak ilyen jó élményei vannak ezzel kapcsolatban vagy inkább azt mondanátok milyen erkölcstelen vagy nem is tudom...
19L
2014. máj. 21. 14:47
11/21 anonim 

válasza:

És a pasinak is vagy csak te voltál egy buta liba?
12/21 A kérdező kommentje:
Igen fontos voltam neki és ma is az vagyok. Szoktunk beszélni és mindig az a téma, hogy mennyire elcseszett minden, hogy többet nem találkozhatunk.
2014. máj. 21. 15:08
13/21 anonim 

válasza:

Nem ítéllek el, de nekem sem kellenél pár dugásnál többre. :)
14/21 anonim 

válasza:

Semmi baj ezzel. Fiatal vagy, dugj akivel szeretnél, ha úgy van kedved, nem r*bancság. Az a r*bancság, ha tényleg minden jött-mentnek hagyod magad, vagy, ha félrekúrsz, miközbne valakivel együtt jársz. 22/f
15/21 A kérdező kommentje:
Azok akik azt mondják, hogy csak dugásra kellene nekik, hogyan ejtenék ezt meg azután, hogy több hónapja jártok és már nyilván beleszerettél. Mikor eljön a pillanat és a csaj közölné, hogy nem vagyok ám szűz akkor elküldenétek a p*csába vagy mi a franc? ez tök logikátlan...
2014. máj. 21. 15:14
16/21 anonim 

válasza:

Hadd döntsem már el én, hogy milyen lányokkal járnék, jó? Neked jogod van mással elveszteni a szüzességedet, nekem meg jogom van eldönteni, hogy akarok-e kapcsolatot veled.
17/21 anonim 

válasza:

A kutyát nem érdekli, hogy szűz vagy e vagy sem, ezt fogd már fel. Ez csak neked ilyen baromira fontos, mindenki más pont lesz.arja. Elkezdenél ömlengeni arról, mekkorát keféltél azzal, akivel elvesztetted, szerinted ki gondolná azt, hogy egy értelmes lány vagy?
18/21 anonim 

válasza:

Több hónapja járunk, és még nem feküdtünk le? Wtf?
19/21 anonim 

válasza:

Ha nem képviselnél rendkívüli lelki értékeket akkor igen,dobnalak.
Ha megtehetem hogy szűz lánnyal kezdek akkor ilyen nem fog kelleni...
20/21 anonim 

válasza:

Nekem semmi gondom sem lenne vele.
Én ugyanez vagyok férfiben, csak nekem még fizetni is kellett az egyetlen alkalomért. A tiéd legalább ingyen volt.
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!