Fiúk, nálatok kizáró ok lenne, ha kiderülne a lányról, akivel randiztok, hogy volt már két öngyilkossági kísérlete?
Hát én felejteném azt a lányt, mert az arra útal, hogy bármi problémát azzal akar megoldani.
Van minden embernek rosz napja, hete, hónapja, vagy esetleg rossz élete, de ha csak abban látja a kiutat akkor inkább hanyagolnám.
Nem lenne túl jó, hogy ha mégis összejönénk és lenne gyereke is akkor egyszer újab nagy problémája legyen és tényleg megtegye és ott maradna az ember gyerekkel egyedül.
Szerintem gázos az olyan lány.
Pszichologust ajánlok.
Gondolj arra, hogy van akinek sokkal rosszab a helyzete, ő mégse akar az lenni.
19/F
Nem lenne kizáró ok, sőt, inkább csak inspiralna, hogy mégjobban szeressem, és mégjobban vigyázzak rá.
21 f
Köszi a válaszokat. Azért megnyugtató, hogy sokaknak ez nem kizáró ok, mert teljesen érthető lenne, ha az lenne sajnos. Bár már többször nem próbálkozok. A legutóbbi kb. 4 hónapja volt és majdnem bele is haltam, de megbántam. És nem szeretném, hogy ez a tény kihasson a későbbi kapcsolataimra. De titkolózni se akarok.
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!