Sziasztok, van egy lány akit szeretnék megismerni, mert nagyon tetszik. Első lépésként nőnap alkalmából neki és a lányának ajándékoztam egy egy száll rózsát, viszont most nem tudom, hogyan tovább. Arra gondoltam, hogy holnap ha megyünk dolgozni viszek magammal csokit és ha találkozok vele, akkor megérdeklődöm, hogy a kis lány örült-e a rózsának, így lenne okom beszélgetést kezdeményezni vele. Majd megkérdezném, hogy a kis lánya szereti-e a csokit (tuti) és adnék neki egyet, majd megkérdezném, hogy az anyukája szereti-e a csokit és neki adnék egyet, majd ha elmosolyodik akkor megdicsérném, hogy milyen szép mosolya van. Szerintetek ez így jó vagy túlzás a csoki? Érdemes-e már a második alkalommal dicsérni a mosolyát, szépségét vagy ez lehet riasztó is? Esetleg bármi mást szívesen fogadok ha valaki tudd jobbat :) A lányról annyit, hogy nagyon szép és mosolygós lány ennek megfelelően nagyon ritka az az alkalom, amikor egyedül van és éppen nem pasival beszélget. A leányzó tudja, hogy tetszik nekem, csak fura módon kicsit félek ha róla van szó. Így közel egy hónapba telt mire megmertem szólítani (nőnap). Viszont mindenképpen szeretném megismerni. Előre is köszi :)
2015. márc. 13. 14:44
1/6 anonim válasza:
Ez már majdnem haditerv. Ha valami nem úgy sül el, például a kislány laktózérzékeny és nem ehet csokit? :D Elfutsz? :P
Nem akarok offenzív lenni, de kicsit vicces szituáció lenne.. :D Amúgy tényleg, ne legyél ilyen katonás, próbálj picit spontán lenni, szerintem ez a csokis ötlet aranyos; romantikus pasi lehetsz :)
Továbbá szerintem egyáltalán nem nyomulós megdicsérni a mosolyát, a nők jobban értékelik ezt, mintha azt mondanád, milyen jó az alakja. :)
Ne félj tőle, merj beszélgetni.
2015. márc. 13. 14:54
2/6 anonim válasza:
Szerintem aranyos dolog amit kitaláltál, csak bátran! :) 29 F
2015. márc. 13. 14:58
3/6 kendrazoltan válasza:
Én személy szerint nem hegyezném ki ennyire a kislányára a stratégiát, mert néha az ilyen konkrétan úgy tűnhet, mintha pedofil lennél (enyhe túlzással persze)...az első gesztus szerintem nagyon szép volt, hiszen azzal azt sugalltad, hogy tisztában vagy azzal, hogy ő már anyuka és ennek tudatában kezdeményezel felé. Szerintem a csokit inkább neki "címezd" (ha mindenképp csokit szeretnél), de még jobb lehet az, ha közös elfogyasztásra ajánlod fel, mert az már egyből alkalmat teremt az egymás közötti kommunikációra...
2015. márc. 13. 15:06
4/6 A kérdező kommentje:
Erre a laktózérzékenységre nem is gondoltam :) Gondolom mondaná mikor megkérdezem, hogy szereti-e a csokit :) Az a baj, hogy eddigi barátnőimnél nem volt gond az ismerkedés sőt volt olyan akinek szintén volt gyereke, de nem tudom Ő egy különleges lány, de megpróbálok spontán lenni :)
És köszönöm szépen a válaszaitokat :)
2015. márc. 13. 15:08
5/6 A kérdező kommentje:
kendrazoltan erre gondoltam én is, ezért is kérdezem, mert én is attól félek, hogy azt hiszi majd, hogy valamilyen hátsószándék miatt közeledek a kis lány felé. Természetesen erről szó sincs, szimplán csak szeretem a gyerekeket, sok ismerősöm szerint azért mert én is egy nagy gyerek vagyok :D
2015. márc. 13. 15:12
6/6 kendrazoltan válasza:
Én azt tudnám javasolni, hogy egy alkalommal hívd meg egy közös ebédszünetre, amire tökéletesen alkalmas egy közeli kínai (nyilván előbb meg kell tudni, hogy szereti-e)...ne nézz hülyének, nem véletlenül mondok kínait, mert az egy olyan hely, ahova az emberek alapvetően is gyakran kiugranak ebédszünetben, továbbá nem olyan az atmoszférája, mint egy "rendes" étteremnek, ahol a hétköznapi emberek egy jelentős hányada feszélyezve érzi magát. Egy kínai alapból egy kötetlen beszélgetést feltételez, ahol az ember mindenképp lazábbra tudja venni a figurát, így az ismerkedési fázis sem az amolyan "sztenderd" mintát követné, hanem egy sokkal bensőségesebb formában nyilvánulhatna meg...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!