Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan mondjam el neki hogy...

Hogyan mondjam el neki hogy szerelmes vagyok belé?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm és neki van egy mostoha tesója, és szerelmes vagyok belé. Még az is nehéz volt elmondani a barátnőmnek hogy a mostoha tesója tetszik nekem de valahogy sikerült. De mostmár az a kérdés hogyan mondjam el nekii??! Már párszor chateltünk de sose tudtam neki mit irni szóval mindig valamit irtam neki hogy takarítanom kell stb.. És elkoszöntem tőle. DE KÉRLEK TITEKET SEGÍTSETEK NEKEM !! HOGYAN MONDJAM EL NEKI HOGY SZERETEM ?? (SZEMÉLYESEN SZERETNÉM)

2015. febr. 22. 17:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Megmondod neki, hogy úgyérzed szerelmes vagy belé, és szívesen lennél a barátnője.
2015. febr. 22. 17:21
 2/4 anonim válasza:
Odaállsz elé, a szemébe nézel, és bevallod. Előtte mondhatod, hogy "szeretnék valami fontosat mondani", vagy valami hasonló. Nem egyszerű, az igaz, remeg a lába az embernek, és pillangók repkednek a gyomrában, de nem lehetetlen :D
2015. febr. 22. 17:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Helló, szeretlek! Én imádnám. 26/F
2015. febr. 22. 18:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
2015. márc. 17. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!