Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi legyen az első lépés?...

Mi legyen az első lépés? Hogyan kezdjem el?

Figyelt kérdés
Sulival síelni megyünk, busszal. A buszon ott lesz a nekem tetsző lány is. Az út elég hosszú, majdnem egy napos. Elhatároztam, hogy ideje tenni valamit, szóval majd valahogy kezdeményezek felé. Mivel a barátnői is a buszon, kiránduláson velünk lesznek kicsit nehéz a dolog, pl. mellette tuti nem lesz hely. Hogyan kéne csináljam? Most már elhatároztam magam, tehát bármi lesz lépni fogok. A kirándulás 3 napos, oda-visszaút, lesz benne fürdőzés. 17 éves fiú vagyok.

2015. febr. 8. 14:46
1 2
 1/11 opened paradise ***** válasza:

Csak ne az első órákban csináld!

Ha nem jön be,akkor nem tudsz menekülni.

2015. febr. 8. 14:51
 2/11 anonim ***** válasza:
Húúúú! Szegénykém! Nehéz lesz! Figyelj. Mivel 17-ek vagytok, sztem ha kicsit beszélnél vele a barátnői nem szólának bele, mert veszik a lapot... Szal nyugodtan beszélj vele! Fő a határozottság! Ha olyan szégyenlős, kis elpirulós típus vagy(ami az írásodból ítélve nem vagy) akkor is találhat aranyosnak. Am meg sztem miközben síeltek mond neki, h mentek-e egy kört, vagy nemtomm mit mondanak síeléskor de ilyesmit. Ha akkor nem jó neki ígértesd meg vele, h később menjetek egyet.. Az már egy fél randi. Most Ennyi jut eszembe! Majd Írj, h mi volt! Szorítok nektek!
2015. febr. 10. 16:24
 3/11 A kérdező kommentje:
Elpirulós típusba tartozom, csak már elegem lett abból, hogy nem merek ennyit megtenni. Szóval, így jött az elhatározás.
2015. febr. 10. 18:07
 4/11 A kérdező kommentje:
Ja, és KÖSZI!
2015. febr. 10. 18:07
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha még kell vmi nyugodtan Írj!

Vagy ha kérdésed van, vagy tanács kell...

2015. febr. 10. 19:31
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Ha a hét végéig eszedbe jut valami jó ötlet, akkor légyszi írd meg!
2015. febr. 10. 21:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Eddig történt vmi?
2015. febr. 12. 19:45
 8/11 A kérdező kommentje:
Még csak ma értünk haza, azért nem írtam eddig. Nagyon jól alakult a dolog. Síelés közben volt egy elég borongós nap, amikor megláttam, hogy egyedül ücsörög a melegedőben és eléggé didereg, szóval kihasználtam az alkalmat és odaültem mellé, meghívtam egy forrócsokira és beszélgettünk egy jót. Voltunk strandolni is, akkor jól elvoltunk. Hazafele a buszon kb. 2 órán át, szórakoztattuk egymást. Amikor hazaértünk félrehívtam egy percre és megkérdeztem, hogy van-e kedve folytatni a beszélgetésünket és eljön-e velem sétálni a héten, széles vigyorral igent mondott, így szerda délután találkozunk. Szerintem elég jó úton haladok. Mit gondoltok? :)
2015. febr. 16. 19:40
 9/11 anonim ***** válasza:

Ügyes vagy... Csak igy tovább! Ha lesz alkalmad és úgy majd a szitu próbálkozz be nála egy elkoszonő puszival vagy ilyesmivel...

Sok sikert!

2015. febr. 16. 21:02
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. febr. 16. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!