Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha szereted, elengeded?

Ha szereted, elengeded?

Figyelt kérdés

Évek óta szerelmesek vagyunk egymásba egy sráccal, de a táv miatt nem lesz semmi. Mindketten látástól vakulásig dolgozunk, de ha szegény családba születik az ember, nem tus mit tenni. Sosem lesz annyi pénzünk, hogy találkozzunk.

Amióta ismer, nem volt barátnője. Pár hónapja összejött egy csajjal, de 2 hét után szakítottak. Gratuláltam neki, és sok boldogságot kívántam, majd leléptem, és kishíján ájulásig sírtam magam a fürdőszobában. Közben ő meg megírta nekem, hogy "Istenem, én szeretlek"

Mikor szakított a lánnyal bevallottam neki a történteket.

Reakció: "Jó ég, Kicsim, te sírtál, és én nem tudtam. Annyira sajnálom"

Tudom, el kéne engednem, mert előbb utóbb úgyis összejön mással, nem fog energiát áldozni a lehetetlenbe.

Hogy tudnék örülni annak, ha mással boldogabb, mint velem lehetett volna?

21N, 26F

2015. márc. 12. 23:08
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Hát, az se jönne össze egyhamar, de bevallom, olyan tüzetesen nem néztem át, másodkézből való az információ. Nincs erőm erről ábrándozni.
2015. márc. 12. 23:45
 22/29 A kérdező kommentje:

És ettől most kamu?

Tanulok, dolgozom, mi ezen olyan hihetetlen? Meg lehet élni, csak nem egyszerű

2015. márc. 12. 23:46
 23/29 anonim ***** válasza:
Nekem azt honnét kellene tudnom, most komolyan? Mindenesetre akkor tanulj, utána keresel több pénzt és probléma megoldva. Ha eddig kibírtad nélküle tovább is kifogod.
2015. márc. 12. 23:51
 24/29 A kérdező kommentje:

Akkor mit kötsz bele minden egyes mondatomba?

Ajj, de nem szeretem az ilyen megkeseredett embereket.

2015. márc. 12. 23:52
 25/29 anonim ***** válasza:
Belekötni? Persze, hogy belekötök 130ezer forintnak megfelelő kereset németországban kamu szagú... Az hogy tanulsz honnan a jó anyámból szptam volna ki? Talán nem kell félinformációkkal kérdést kiírni.
2015. márc. 12. 23:54
 26/29 A kérdező kommentje:
A tanulmányaimnak nem volt köze a kérdéshez. És még teljes állásban sincs kolbászból a kerítés Németországban, ezt csak otthon gondolják.
2015. márc. 12. 23:56
 27/29 anonim ***** válasza:
EU szinten legjobb hely a bevándorlásra...
2015. márc. 13. 00:01
 28/29 A kérdező kommentje:
Attól még nagyon nehéz boldogulni itt is.
2015. márc. 13. 00:02
 29/29 anonim ***** válasza:
Aki akar fog boldogulni. "A tanulmányaimnak nem volt köze a kérdéshez." <- de van, kevesebbet keresel mint főállásban. Ha elvégzed többet fogsz, majd mehet a tali. Sok szerencsét.
2015. márc. 13. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!