Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha szereted, elengeded?

Ha szereted, elengeded?

Figyelt kérdés

Évek óta szerelmesek vagyunk egymásba egy sráccal, de a táv miatt nem lesz semmi. Mindketten látástól vakulásig dolgozunk, de ha szegény családba születik az ember, nem tus mit tenni. Sosem lesz annyi pénzünk, hogy találkozzunk.

Amióta ismer, nem volt barátnője. Pár hónapja összejött egy csajjal, de 2 hét után szakítottak. Gratuláltam neki, és sok boldogságot kívántam, majd leléptem, és kishíján ájulásig sírtam magam a fürdőszobában. Közben ő meg megírta nekem, hogy "Istenem, én szeretlek"

Mikor szakított a lánnyal bevallottam neki a történteket.

Reakció: "Jó ég, Kicsim, te sírtál, és én nem tudtam. Annyira sajnálom"

Tudom, el kéne engednem, mert előbb utóbb úgyis összejön mással, nem fog energiát áldozni a lehetetlenbe.

Hogy tudnék örülni annak, ha mással boldogabb, mint velem lehetett volna?

21N, 26F

2015. márc. 12. 23:08
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Fentebb írtam, Dél-Amerika. Spórolgatunk, de megöregszek, mire 600 ezer összejön. És utána hogyan tovább?
2015. márc. 12. 23:23
 12/29 A kérdező kommentje:
Kamu a jó anyád kínja, az. Tudod, ki szórakozna ilyesmivel -.-
2015. márc. 12. 23:23
 13/29 anonim ***** válasza:
Rendben oké akkor mondj egy várost és kerületet.
2015. márc. 12. 23:27
 14/29 anonim ***** válasza:

Ez szomorú és sajnálatos:(

De hogy ismerkedtetek össze? Hogy alakult ki ez a szerelem? Végképp nem lehetséges, hogy egyikőtök közelebb kerüljön (helyileg) a másikhoz? Ha az utolsó kérdésre "nem" a válasz, akkor sajnos tényleg jobb a felejtés:( mindkettőtöknek... hisz így csak kínozzátok egymást és magatokat is. Bár a felejtés sem lenne könnyű, de meg kell próbálni továbblépni. De amíg van egy apró kis esély is, hogy összehozzátok a dolgot addig szerintem érdemes lenne megpróbálni:)

2015. márc. 12. 23:27
 15/29 A kérdező kommentje:

14.nek

Salto, Uruguay

Most boldog vagy?!

2015. márc. 12. 23:29
 16/29 A kérdező kommentje:

2 éve véletlenül neten, egy filmsorozat kapcsán kezdtünk beszélgetni.

Én mennék oda, ha csak ezen múlna, ő is jönne ide, de nincs pénz.

2015. márc. 12. 23:30
 17/29 anonim ***** válasza:
akkor miért nem költöztök össze? nincs hitel?
2015. márc. 12. 23:36
 18/29 anonim ***** válasza:
én látok pl 135 ezerért is repjegyet Münchenből Montevideoba
2015. márc. 12. 23:40
 19/29 A kérdező kommentje:

Nincs miből, meg nincs hová.

Oda hozzá nem költözhetek csak úgy. Szó volt róla, de az anyukája nem rajong az ötletért. Ide hozzám meg megintcsak nem egyszerű.

2015. márc. 12. 23:44
 20/29 anonim ***** válasza:
Rád gondoltam. Ha viszonylag jól számolok akkor az évi 4800 euró amit teljesen megkérdőjelezek, mert abból megélni nem lehet Németországban.(Max albérletre jó.)
2015. márc. 12. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!