MOST elmondhatod neki! Szereted őt?
Figyelt kérdés
Akinek amúgy nem mered elmondani:)
Talán olvassa
2014. nov. 13. 18:56
3/22 anonim válasza:
Végre mondhatom!!!!:D
Szeretlek és nagyon hiányzol<3
4/22 anonim válasza:
Bárkinek el merem, csak nem akarom.
5/22 anonim válasza:
Kedves jobb kezem. Eddig soha nem mertem elmondani hogy mennyire szeretlek nehogy a bal kezem féltékeny legyen. De most... most eljött az alkalom és bevallom... szeretlek!!! :D
6/22 anonim válasza:
NEM :D MERT NEM LÉTEZIK :)
HÁ HÁ HÁ HÁHÁHÁ HÁ HÁ
A többieket meg nem szeretem. Vagy még nem, vagy már nem.
7/22 anonim válasza:
Én is szeretlek nagyon,csak tudnám,hogy kit:D
8/22 anonim válasza:
Kedves!
Szavakkal nem kommunikálunk, de gondolatban mindig érzem kettőnk közt azt az elvághatatlan kötelet, amit a nyakamra tekertél, amikor elküldtél a halál f aszára. :(
9/22 anonim válasza:
Az én "kiszemeltem" is tudja, vagyis látja, de már nem működnek a dolgok úgy mint régen.
Független hogy nem láttam már jó ideje, de pl. a szülinapját sose felejtem el - csak idén már pl. értelme se volt felköszönteni.
10/22 anonim válasza:
Igen, szeretem őt!
Huhuhuhú, na most aztán majd rám talál a szerelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!