Ha szereted elengeded? (anonimusmasni)
Figyelt kérdés
Megpróbálom rövidre fogni: Van egy csaj... meg van róla győződve, hogy csak fájdalmat okoz nekem... (nem kezdek el róla áradozni, a lényeg, hogy fontos nekem... nagyon...) és... évek óta foglalkozom az emberi lélek rejtelmeivel... mégis elkövettem egy hibát...Nem az, hogy mást szeret... az ismeretségünk elég régi... és, hogy is mondjam... az egészet gyakorlatilag csak pár + pohár kezdte el... Megkértem a csajt, hogy döntsön, hogy mit is szeretne... hogy neki, hogy lenne a legjobb... mert... már lassan én se tudom mihez kezdjek vele... egy hétig gondolkozott... (EZEN ILYENKOR MINEK?!... na mindegy is, tehát ott tartottam, hogy: ) mire rám írt... és megkért, hogy próbáljam elfelejteni, mert ő csak fájdalmat okozott és okoz nekem... (konkrétan el lettem küldve a francba...) viszont... ahogy azt mondtam neki, hogy oké.. (tartom magam az ígérethez, hogy tiszteletben tartom a döntését...) akkor a hangjában bizonytalanság, fájdalom, és bánat csendült... Évek óta ismerjük egymást... talán még a szüleinél is jobban ismerem...2014. nov. 8. 13:06
1/4 A kérdező kommentje:
Jó hosszú lett... XD
2014. nov. 8. 13:07
3/4 anonim válasza:
Nem csak hosszú, de nehezen érthető is. Minek kell minden mondat után három pontot tenni, és minden második szót zárójelezni?
4/4 anonim válasza:
A csaj nem tudja mit akar és világfájdalma van, elég rossz kombó, de ha szeretsz szívni...
keress magadnak egy normális hobbit, az emberi lélek rejtelmeivel való foglalatosság során odáig sem jutottál, hogy egy szimpla motivációt feltárj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!