Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik igazabb, és miért? Ha szeretsz valakit elengeded vagy ha szeretsz valakit akkor küzdesz érte.
Figyelt kérdés
Szerintem a küzdés de kíváncsi vagyok ti hogy gondoljátok. szerintem akit szeretsz (igazán) azt nem lehet csak úgy elengedni, hogy jó légy boldog majd én is az leszek. persze egy idő után ha nem jön vissza én is ezt teszem, de azért van egy időszak amikor megpróbálom visszakapni. Nektek mik a tapasztalataitok?2012. jún. 28. 14:35
1/4 anonim válasza:
Először küzdeni, ha nincs eredmény, akkor elengedni.
2/4 anonim válasza:
Küzdj, de ha semmi eredménye, akkor megkötözöd, beteszed a spejzba, és amikor kedved tartja előveszed!
3/4 anonim válasza:
ha valaki nem szeret viszont, akkor csak szenvedsz.
lépj tovább, változz meg, ettől is jobb ember lettél.
vagy küzdj, és szenvedj - elmondom, nem lesz neki szimpatikus.
4/4 anonim válasza:
Szerintem ha valakit szeretsz, akkor képes vagy elengedni. Bár szitutól függ. Ha Te szereted, ő meg már nem, akkor engedd el, jobbat teszel vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!