Amikor elveszítetted jöttél rá, hogy szereted?
Figyelt kérdés
Volt valakivel esetleg hasonló helyzet?
Érdekelnének a tapasztalatok, hogy ki járt már hasonló cipőben. Szívesen elolvasnék 1-2 sztorit is.
2014. aug. 20. 13:25
1/6 anonim válasza:
Igen, veszekedéseknél sűrűn volt ilyen érzésem.
Viszont sokaknál az elvesztés után csak maga a szerelem hiányozhat, nem feltétlen a személy, inkább a magány ami jobban fáj, csak nem veszed észre.
2/6 anonim válasza:
Igen akkor jöttem rá h mennyire szeretem!
LÉnyegében, kisebb élet csalódása volt, nem ment át vizsgán , nem áltam mellette , ezért elakart hagyni
és rájötte h sokkal jobban szeretem mint hittem
3/6 anonim válasza:
Csak annyi kulonbseggel, hogy mikor majdnem elvesztettem sikerult visszaszereznem. A lenyege a sztorinak, hogy a fiu annyira odavolt ertem, hogy mindenben a kedvemben jart es odaig fajult ez, hogy nem volt onallo velemenye semmirol. Ez nekem mar sok volt ez a rajongas es szakitottam vele, persze azert hianyzott es ujrakezdtuk, o meg kozben rajott nem jol csinalta a dolgokat es azota sokkal ferfiasabb es mindent megbeszelunk.
4/6 anonim válasza:
Volt. Vagyis addig is szerettem, de amikor nélküle kellett mindig lennem, nem írr nekem... Nem éreztem hogy szeret, mert el is tűnt teljesen az életemből szakítás után, rájöttem, hogy sokkal jobban szerettem mint gondoltam.
5/6 anonim válasza:
Nem, előtte is tudtam csak szerelem ide vagy oda nem teszem magam tönkre egy élhetetlen kapcsolatban.
6/6 anonim válasza:
Igen, velem volt ilyen. Ő szerelmes volt belém (ezt többször is mondta), sokáig "kavartunk" de én valamiért nem éreztem, hogy szeretném őt. Megbeszéltük, hogy barátok maradunk aztán eltávolodtunk egymástól és én most jöttem rá, hogy szeretem..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!