35 felett már nem jön be az ember 20 körüli csajoknak csak ha azok pénzt akarnak tőle?
Azért nem minden esetben.
Én 19 éves lány vagyok és sokkal inkább vágyom egy tapasztalt, odaadó férfira, mint egy korombeli "gyerekre" aki ügyetlen és csak magával foglalkozik. Sokkal jobb élményeim vannak kicsit idősebb pasival, bár ez csak saját vélemény.
19/L
kortól függetlenül az jön be, aki számomra szimpatikus, emberileg szerethető, és nem mellesleg tetszik. én személy szerint nem tudnék szerelmet és szenvedélyt, egy valós kapcsolatot megjátszani, ha semmi más mozgatórugója nincs, csak a pénz. nem beszélve arról, hogy elég kellemetlenül érintene, ha pénzt adna nekem, bármilyen kontextusban is. és szerintem a legtöbbeknek ez probléma lenne. nehéz úgy elronatni az életed és boldogtalannak lenni végig, ha közben csak a pénz tart a másik mellett.
22/l
nekem bejönnek és nem a pénz miatt
párom 42 éves, és jóval többet keresek nála
24KL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!