A lányok tényleg elveszik az ember eszét?
Figyelt kérdés
21 éves fiú vagyok. Részben saját döntésből nem igazán kerestem a lányok társaságát, próbáltam arra koncentrálni, amivel makd sikeres lehetek. Ilyen irányban tanultam tovább, eddig teljesen jól is ment. Itthon a tananyagot is megtanultam és mellé autódidakta módon képeztem magam, mert imádom a témát. Pénzügy. Viszont most elképesztően elkezdtem vágyni egy lányra, naponta beszélek többel is (eddig teljesen visszahúzódó voltam), órákon képtelen vagyok a tananyagra figyelni. Csak félek, hogy el fogom b+szni a tanulmányaimat. :D2015. márc. 9. 20:52
1/12 anonim válasza:
Igen , ugyanezet a jelenséget én is tapasztaltam magamon. 21f (egyetemista)
2/12 anonim válasza:
Igen, el. Én egy miatt elbasztam az életem. Többel nem foglalkoztam és ezek után nem is fogok. 25F
3/12 anonim válasza:
Ez fordítva is előfordul. Az erő legyen veled!
5/12 anonim válasza:
Ne aggód csak március van. Miért március, mert a macskák márciusba basznak ...:)
6/12 anonim válasza:
A nők az élet értelme! :D Vagy mégsem, csak részesei annak. Vedd lazábbra, mikor dugj, ha nem ilyen fiatalon? :D
7/12 anonim válasza:
nem a lányok, hanem a szerelem/hormonok
és ez mindkét nemre igaz
8/12 anonim válasza:
Ez tényleg igaz mind 2 nemre. Tapasztalat. (nő vagyok)
Ismertem olyat, aki elcseszte a suliját, mert szerelmes lett egy csajba, aki szó nélkül elköltözött és elhagyta.
Véleményem szerint ilyenkor kell egy reálisan látott és kezelt szexkapcsolat.
9/12 anonim válasza:
tényleg elveszik az ember eszét, saját magam is hasonló helyzetben vagyok csak én már 3 éve együtt vagyok a leányzóval. én is hasonló módon egy sikerorientált ember vagyok, miután elvégeztem az egyetemet azután jöttünk össze és azóta csak csúszok a lejtőn. jelenleg építőipari segédmunkás vagyok.
10/12 anonim válasza:
Igen, el.
A kamalduli szerzetesek nagyon produktív alkotó munkát tudtak végezni azáltal, hogy nemcsak a nőktől fordultak el, de némasági és magányossági fogadalmat is tettek és bezárkóztak egy-egy, egyszemélyes, forgóajtóval ellátott házikóba, ahonnan csak minden karácsonykor jöttek ki. Az ételt, italt, gyógyszert, tiszta ruhát a forgóajtón adták be nekik úgy, hogy látniuk sem kellett egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!