Egy egyedi ember beszélgetni?
Sziasztok!
Én egy 15 éves szlovákiai, pontosabban FELVIDÉKI srác vagyok..
Általában utálnak az itteniek, mert én akár magyar zászlóval is képes vagyok végig kullogni a városon, miközben a sok magyar gyűlölő szlovák a pokolba kíván.
Ebből a "temperamentumos" énemből kifolyólag eléggé kevés barátom van, emiatt volt több gondom is volt, de hát bakker, kit érdekel? :DD
Fő az optimizmus ;) Az idő mindent megold..
Szeretek sportolni, főleg bringázok, annál szenvedélyesebb érzést nem éreztem, mikor a hűs erdei úton gurulok lefele, a szél az arcomat csapdossa, és élvezem a magányt.
Nos, sok magány, hááát az nem a legjobb, arra gondoltam (mivel itt úgy is annyi ember kérdez ilyet) nem-e lenne valakinek kedve beszélgetni, de úgy, hogy intenzíven, mert már nagyon mondanám, de tulajdon képpen unom a naplózást, mert nincs válasz xD
Olyan ember, aki hozzá tud szólni a dolgokhoz, sokat ír, és szívesen rám is ír akár napi többször.. Olyan létezik? :D Főleg fiúk, ne értsetek félre, hetero vagyok, csak na.. fiús témák :)
Jobban örülnék egy korombeli szószátyárnak :D
De nekem mindegy, csak élvezetes legyen a beszélgetés :))
Bár az tőlem is függ.. Majd igyekszem :D
Minden jót: G
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!