Milyen tulajdonságok teszik az embert érdekessé és egy igazi "társasági lénnyé"?
Figyelt kérdés
Vagy más szóval milyen tulajdonságok teszik az embert egyéniséggé az unalmas "hétköznapi ember"-hez képest?
Milyen dolgokban kell jártasnak lennie és mivel tud kitűnni?
2014. márc. 26. 20:00
1/5 anonim válasza:
Attól függ milyen társaságban szeretnél érdekesnek tűnni. Annyi biztos hogy a jó humorérzék a legtöbb társaságban vonzza az embereket, és hát a magabiztosság is fontos.
3/5 anonim válasza:
Ha kérdezik, a saját véleményét mondja, amit végiggondolt, kivéve persze, ha nem akarja megsérteni, akinek mondaná.
4/5 anonim válasza:
Mindenkinek más, biztos vagyok benne, hogy valakinek Te vagy az igazi társasági lény.
5/5 anonim válasza:
nem tudom, szerintem sokszor van, hogy valaki társaságban menő, de ha jobban megismered, rájössz, hogy nincs is a felszín mögött semmi izgalmas.
inkább szeretek a hozzám hasonló lúzerekkel lógni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!