Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányok tényleg elveszik az...

A lányok tényleg elveszik az ember eszét?

Figyelt kérdés
21 éves fiú vagyok. Részben saját döntésből nem igazán kerestem a lányok társaságát, próbáltam arra koncentrálni, amivel makd sikeres lehetek. Ilyen irányban tanultam tovább, eddig teljesen jól is ment. Itthon a tananyagot is megtanultam és mellé autódidakta módon képeztem magam, mert imádom a témát. Pénzügy. Viszont most elképesztően elkezdtem vágyni egy lányra, naponta beszélek többel is (eddig teljesen visszahúzódó voltam), órákon képtelen vagyok a tananyagra figyelni. Csak félek, hogy el fogom b+szni a tanulmányaimat. :D

2015. márc. 9. 20:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Még csak az hiányzik. 10 percnél tovább nem bírok egy helyben lenni. Pedig régen elég otthonülős voltam.

2015. márc. 10. 13:45
 12/12 anonim ***** válasza:
Egy igazi nő, társ, egyengeti az utad, nem pedig hátráltat. Én mindig motiváltam a pasim, ő szeretett a kis popóján ülni én meg cseszegettem, hogy tanuljon, ott akarta hagyni az egyetemet, rábeszéltem, hogy ne és még.melót is én találtam neki.
2015. márc. 11. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!