Thaiföldön európai pasiként tényleg legalább két kategóriával jobb csajoknak kell az ember, mint itthon?
Ugy értem, hogyha pl te itthon nem számitasz egy nagy szám pasinak, mert mondjuk átlagos a kereseted, meg nem széles a hátad meg nem vagy sem magas sem jóképű, és EMIATT itthon csak a átlag alatti nők akarnak veled dugni, akkor Thaiföldön a veled egy szinten lévő, azaz már átlagos vékony és rendesen felöltözött és viszonylag igényes csajok is összejönnek könnyen?
Mert én ilyesmi sztorikat hallok thaiföldröl, mondjuk hozzám képest jobb pasiktól, szóval nem tudom, hogy ez most csak rájuk vonatkozik vagy minden pasira.
Mert amugy totál esélyes, hogy a nőknek ott sem ment el az esze, és ott is a jótestű pasi az alap elvárás. Max elnézik, hogy nem vagy annyira jóképü meg annyira gazdag.
Thaiföld.
Ott azt sem fogod tudni melyik volt pasi.
Lehet pasival fogsz kefélni.
A másik hogy, szeretsz betegségekben szenvedni? :D
de én azt nem értem, hogy thai nőknek miért jó az a pasi, ami europai nöknek nem kell? De gondolom te jól nézel ki és azért pörgött az ipar.
Mert én tényleg nem tudom elhinni, hogy a thai nők nem szoktak még hozzá, hogy europai pasik oda járnak szexért. Ennek ugyanis velejárója, hogy megnőnek az igények.
Vagy most tényleg van csaj, aki annak él, hogy europai farkakon pörögjön? Azért teszik ezt, hogy hátha hazaviszi őket a pasi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!