Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A csajoknak fontos az első....

A csajoknak fontos az első. De a pasiknak mennyire fontos az első sex? És mennyire fontos az ember akivel megtörténik?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 6. 16:54
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Akad pasi akinek fontos, viszont nagyon ritka! A pasiknal nincs olyan nagy jelentosege mint a lanyoknal.
2009. ápr. 6. 17:07
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

Kedves első válaszoló, akkor engedd meg hogy bemutatkozzak... :D Nekem nagyon fontos, hogy az első olyannal történjen meg, akit mindennél jobban szeretek, és nem 1 hónap után.. Úgy gondolom kell nem kis időnek eltelnie, hogy kiismerjük egymás minden rezdülését, hogy mi jó neki és mi nem. Szóval itt egy pasi akinek nagyon fontos, kivel fog megtörténni az első. Már a jelöltem meg is van, régóta. :]

17/F

2009. ápr. 6. 18:27
 3/9 anonim ***** válasza:
58%
kedves masodik valaszolo! en azt irtam hogy akad ilyen pasi csak ritka! Miert kelett lepontozni! Talan nem igy van?
2009. ápr. 6. 18:50
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Elnézést, én nem szoktam pontozni, főleg nem az általánosító válaszokat, pont ebből az okból. :)
2009. ápr. 6. 19:07
 5/9 anonim válasza:
100%

én emlékszek rá fontos is volt, de sztem máshogy mint a lányoknak

az biztos hogy amíg élek nem fogom elfelejteni, és nekem tök pozitív volt a dolog, sőtt meg is dicsértek...

2009. ápr. 6. 21:02
 6/9 anonim válasza:
68%
neked is csak addig lesz fontos h nagyon szerelmes legyél ameddig nem fogod nagyon kívánni!!(második válaszoló)
2009. ápr. 6. 22:52
 7/9 anonim válasza:
100%
én fiú vagyok és nekem fontos...20 éves vagyok és még várom az igazit
2009. ápr. 9. 21:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"neked is csak addig lesz fontos h nagyon szerelmes legyél ameddig nem fogod nagyon kívánni!!(második válaszoló)"

Attól hogy kívánom, még van bennem annyi önkontroll, hogy nem ugrok bele, míg nem érezzük egymást felkészültnek, és nincs meg a kellő tapasztalat. :)

(második voltam)

2009. ápr. 9. 22:12
 9/9 anonim válasza:
Én levágnám a farkam ha lehetne, mert olyannal volt az első, aki nemhogy azt nem érdemelte volna meg, de azt se, hogy hozzászóljak
2012. nov. 26. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!