A csajoknak fontos az első. De a pasiknak mennyire fontos az első sex? És mennyire fontos az ember akivel megtörténik?
Kedves első válaszoló, akkor engedd meg hogy bemutatkozzak... :D Nekem nagyon fontos, hogy az első olyannal történjen meg, akit mindennél jobban szeretek, és nem 1 hónap után.. Úgy gondolom kell nem kis időnek eltelnie, hogy kiismerjük egymás minden rezdülését, hogy mi jó neki és mi nem. Szóval itt egy pasi akinek nagyon fontos, kivel fog megtörténni az első. Már a jelöltem meg is van, régóta. :]
17/F
én emlékszek rá fontos is volt, de sztem máshogy mint a lányoknak
az biztos hogy amíg élek nem fogom elfelejteni, és nekem tök pozitív volt a dolog, sőtt meg is dicsértek...
"neked is csak addig lesz fontos h nagyon szerelmes legyél ameddig nem fogod nagyon kívánni!!(második válaszoló)"
Attól hogy kívánom, még van bennem annyi önkontroll, hogy nem ugrok bele, míg nem érezzük egymást felkészültnek, és nincs meg a kellő tapasztalat. :)
(második voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!