Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ember soha nem tud teljesen túl lépni az első szerelmén?
Az enyém már több éve véget ért, de nem tudok teljesen tovább lépni. Nem vagyok már szerelmes, de valahogy úgy érzem midig fontos lesz nekem, akkor is ha már nagyon ritkán találkozunk (kb évente 1x)
Más is van így?
Simán tovább léptem évekkel ezelőtt. Nem is érdekel.
Idővel te is tovább fogsz, pláne ha majd jön valaki más.
Köszönöm a válaszokat!
Utolsóval teljesen egyet értek. Hiába volt azóta kapcsolatom, még mindig fontos nekem az első szerelmem, de már nem a szerelem miatt, csak valahogy fontos személy nekem.
szerintem igaz, hogy sosem lehet teljesen túllépni rajta...
a legelső pasimmal már több mint fél éve vége, meg is bántam, hogy összejöttem vele, és örülök neki hogy csak egyetlenegy csók volt és nem több mert azóta rájöttem hogy mennyire "nyomorék", ráadásul azóta már 2másikkal is voltam, egyre hosszabb ideig, és talán még jobban is szerettem őket mint az elsőt (ja és az elsővel csak 6napig voltam, és kiderült, hogy csak kihasznált),de valahogy tudom és érzem, hogy teljes mértékben soha sem leszek képes túllépni rajta, mert hát azért mégiscsak ő volt a legeslegelső...
15/L
Hát attól függ mit nevezünk első nagy szerelemnek...
Volt egy kb. 2 hetes kapcsolatom először (nagyon rossz emlék), aztán volt egy 2 hónapos ( nem egyeztek az elvárásaink), és most van a 3. párom, akivel lassan 5 éve együtt vagyok. Úgy érzem, hogy csak a mostani páromba voltam mindig is igazán szerelmes és csak vele érzem, hogy nem tudom elképzelni, hogy ne vele öregedjek meg.
Szóval én első szerelmemnek érzem és sosem heverném ki igazán, ha elhagyna..mindig lennének olyan dolgok, amik hiányoznának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!