Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek voltak az első napjaitok az új munkahelyeteken? Nyilván nagyon stresszes az ember, no de valahogyan át kell vészelni a kezdetet. Mire érdemes ügyelni? Mi az, amit nem szabad? Stb. Tanácsokat, ötleteket szeretnék. Köszönöm.
elöször is mindig menj és kérdezd meg mit csinálj még mert szeretik ha nem vagy tétlen és szorgossan jár a kezed.másrészt légy pontos és gyors
sok sikert!!
Nem az elsö nap, de még a legelején, úgy jártam, hogy mentem a helyemre, és nem volt ott senki, akikkel szoktam lenni.
Nem ismertem senkit a csoportomon kivül, és nem tudtam hogy a zöld mellényes urat megkérdezhetem, aki ott volt, ezért csak álltam és vártam ott.
Addig álldogáltam, hogy jöttek a koreaiak, nézték volna hogy mit csinálok, úgy megijedtem, hogy itt vannak a főnökök, és én csak állok tétlenül, hogy elkeztem sírni.
Látták hogy sírok, és mondták a zöld köppenyesnek (a semi leadernek), hogy járjon utána hol vannak a csoportttársaim, és tegyen oda melléjük.
Aztán a csoportomhoz kerültem.
A legelsö munkahelyem, és egy szombati nap volt.
Nem tudtam, kihez tartozom, és melyik vonalnak ki a főnöke, és azt se tudtam, hogy van semi leader.
Azóta is ha kell menjünk szombaton, elfog a félelem, hogy nem találom ott öket.
Tudom, a kitting vezetöjét megkérdezhetem, de mi van, ha nem tudja? Menjek a szalagra, és kérdezzem meg a supervisortól (akihez tartozunk)? Akkor rám kiabálna, hogy mit kérdezem én őtet, meg nem is állna az szóba egy operatorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!